Follow us

Η δερμάτινη Lynne φούστα της Κατερίνας Καινούργιου είναι η επιτομή του φθινοπωρινού στιλ

Η μίντι δερμάτινη φούστα είναι απαραίτητη στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα και η Κατερίνα Καινούργιου σού δείχνει πώς να τη φορέσεις.

καινουργιου @katken85

Οι τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 έχουν κάνει κατανοητή την δυναμική επιστροφή των φουστών στο καθημερινό και επίσημο ντύσιμο σε κάθε τους εκδοχή. Όπως πάντα οι σχεδιαστές έχουν προνοήσει για κάθε γυναίκα και έτσι ανάμεσα στις τάσεις θα βρεις τόσο τις hot μίνι φούστες όσο και τις ευέλικτες μίντι αλλά και τις επιβλητικές μάξι. Οι φούστες είναι η εναλλακτική πρόταση στα θηλυκά φορέματα, όταν επιθυμείς κάτι διαφορετικό χωρίς ωστόσο να κάνεις '''εκπτώσεις'' στην αισθητική και το στιλ σου. Ανάλογα με το σχέδιο τους, μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί στο γραφείο έως τη βραδινή έξοδο πάντα συνδυασμένη με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Οι φούστες με λίγα λόγια είναι απαραίτητες στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα και η Κατερίνα Καινούργιου μάς προτείνει να επενδύσουμε στην πιο stylish. Ο λόγος για τη μίντι δερμάτινη φούστα της Lynne που έχουμε προσθέσει στη shopping list μας.

Η δερμάτινη μίντι φούστα της Lynne είναι η πιο stylish προσθήκη στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα και η Κατερίνα Καινούργιου συμφωνεί

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως βρίσκεται σε φθινοπωρινή διάθεση αφού τα τελευταία της looks αποτελούνται μόνο από fall trends. Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Super Κατερίνα'' έχει ξεχωρίσει τα δερμάτινα κομμάτια και τα συνδυάζει με ενδιαφέροντες τρόπους στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις δίνοντας έμπνευση για τα φθινοπωρινά looks. Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτά εμείς ξεχωρίσαμε το παρακάτω, στο οποίο φοράει την πιο κομψή δερμάτινη φούστα, που αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου φοράει μία κρουαζέ φούστα με στενή και ψηλόμεση εφαρμογή, που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα αναδεικνύοντας τις καμπύλες και τη μέση της. Η φούστα αυτή είναι αρκετά ευέλικτη και πέρα από τη μαύρη απόχρωση της, το σχέδιο σού δίνει την ευκαιρία να την φορέσεις σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις αυτή τη σεζόν. Μην ξεχνάς πως το leather trend πάντα θα δεσπόζει ανάμεσα στις φθινοπωρινές τάσεις και η μίντι φούστα της Κατερίνας Καινούργιου, που θα βρεις στη νέα συλλογή της Lynne, είναι η ιδανική πρόταση για να τη υιοθετήσεις. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με ένα off shoulder μαύρο πουλόβερ και διαχρονικές μαύρες μυτερές γόβες.

Loading...
Η δερμάτινη Lynne φούστα της Κατερίνας Καινούργιου είναι η επιτομή του φθινοπωρινού στιλ
Κρουαζέ μίντι φούστα σε μαύρο χρώμα και με ψηλόμεση εφαρμογή, Lynne

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ