Follow us

5 κομμάτια που θα δανειστούμε από την γκαρνταρόμπα της Cindy Crawford

Τα φθινοπωρινά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της Cindy Crawford που χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις το αβίαστο look ενός μοντέλου.

Cindy Crawford Splash News / ideal Image

Η Cindy Crawford είναι το απόλυτο icon της εποχής των supermodels της δεκαετίας του '90. Η ίδια έγραψε ιστορία στη βιομηχανία της μόδας και έγινε η μούσα των σχεδιαστών, όπως επίσης και το πρότυπο της γυναικείας ομορφιάς. Η ίδια ξεχώρισε και με το στιλ της, καθώς είχε το πιο κομψό και μίνιμαλ off duty model look, για το οποίο ακόμα όλοι μιλούν. Σήμερα, λοιπόν, μπαίνουμε στην γκαρνταρόμπα της και δανειζόμαστε τα πιο κομψά κομμάτια της για άψογες φθινοπωρινές εμφανίσεις.

Off duty model look | Τα φθινοπωρινά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της Cindy Crawford που χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις το αβίαστο look ενός μοντέλου

Nude belt coat | Για την αξία του συγκεκριμένου παλτού έχουμε μιλήσιε ξανά στο παρελθόν. Είναι ένα πανωφόρι που προσφέρει την άνεση και τη ζεστασιά μιας ρόμπας, ενώ καταφέρνει με έναν αβίαστο τρόπο να σε αναδείξει στην πιο κομψή παρουσία. Οι εμφανίσεις της Cindy Crawford και της κόρης της, Kaia Gerber το αποδεικνύουν.

Loading...

Litte Black Dress | Ένα μαύρο φόρεμα είναι απαραίτητο για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Αποτελεί το fashion item τόσο για μία επίσημη εμφάνιση όσο και για πιο χαλαρές περιστάσεις, στις οποίες επιθυμείς και πάλι να είσαι κομψή. Με το σωστό μαύρο φόρεμα ένα είναι σίγουρο: Ποτέ δεν θα είσαι υπερβολικά ντυμένη, ούτε και απροετοίμαστη.

Leather Skirt | Η δερμάτινη φούστα είναι το κομμάτι κλειδί μίας επιτυχημένης φθινοπωρινής εμφάνισης. Είναι διαχρονική, κομψή και αποπνέει πολυτέλεια και δυναμισμό. Εμείς σίγουρα θέλουμε να δανειστούμε τη δερμάτινη φούστα της Cindy Crawford, εσύ;

Knee high boots | Οι μαύρες μπότες με τη δερμάτινη όψη, το ιδανικό τακούνι που δεν είναι ούτε πολύ ψηλό ούτε πολύ χαμηλό και το σωστό μήκος, που φτάνει πριν το γονάτο, είναι το ιδανικό υπόδημα για άψογες φθινοπωρινές εμφανίσεις. Εμείς ξεχωρίζουμε εκείνες της Cindy Crawford με την ιδιαίτερη μύτη.

Straight leg jeans | Άλλος ένας στιλιστικός θησαυρός αποτελεί το τζιν σε ίσια γραμμή, που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα περισσότερο από κάθε άλλο ντένιμ παντελόνι. Η Cindy Crawford το γνωρίζει καλύτερα από όλους και για αυτό επιλέγει πάντα αυτή τη γραμμή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ