Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου με το shapewear που δεν θα νιώθεις ότι φοράς

Η Κλέλια Ανδριολάτου φαίνεται να βρήκε το απόλυτο shapewear body και το φοράει παντού χωρίς καν να το αισθάνεται.

Η Κλέλια Ανδριολάτου με το shapewear που δεν θα νιώθεις ότι φοράς Instagram @klelia_andriolatou

Τα shapewear αποτελούν απαραίτητα κομμάτια κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας και οι λόγοι είναι πολλοί. Αρχικά τα shapewear κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια καλύπτοντας μια ποικιλία αναγκών. Στην ουσία είναι κομμάτια που προσφέρουν στήριξη στο σώμα και κολακεύουν κάθε γυναικεία καμπύλη για να αναδειχθεί ομοιόμορφα το εκάστοτε ρούχο, όπως ένα στενό φόρεμα ή μία ψηλόμεση παντελόνα. Μάλιστα, τα shapewear είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και τους κρύους μήνες, αφού λειτουργούν και ως layering κομμάτια για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ζεστασιά. Με λίγα λόγια, με το σωστό shapewear μπορείς να φορέσεις οποιοδήποτε κομμάτι της γκαρνταρόμπα σου και να δείχνεις απολύτως κομψή, καθώς το ένδυμα αγκαλιάζει και πέφτει πάνω στο κορμί σου με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Για όλους αυτούς τους λόγους και οι celebrities επενδύουν πάνω τους και η Κλέλια Ανδριολάτου βρήκε το ιδανικό shapewear για αμέτρητα looks.

To κορμάκι Sculpt Zero της Yamamay είναι το ιδανικό shapewear που δεν θα αποχωριστείς αυτή τη σεζόν

Ο λόγος για το παρακάτω shapewear, που φόρεσε η Κλέλια Ανδριολάτου. Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία ποζάροντας με το αγαπημένο της shapewear κορμάκι. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σχέδιο της Yamamay, του ιταλικού brand εσωρούχων.

Το κορμάκι ανήκει στη νέα συλλογή Sculpt Zero της Yamamay που προσφέρει άνεση, στήριξη και διακριτικότητα. Δεν έχει ραφές αλλά προσφέρει τη μέγιστη στήριξη στο σώμα αλλά ταυτόχρονα και απεριόριστη άνεση. Το shapewear κορμάκι, όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια της σειράς Sculpt Zero, έχει κατασκευαστεί από βιώσιμο ύφασμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της παραγωγής τους να χρησιμοποιείται λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια και λιγότεροι φυσικοί πόροι. Έτσι μειώνονται τα απόβλητα αποκτώντας μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Το κορμάκι κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, μπεζ και μαύρο, και θα το βρεις παρακάτω στη τιμή των 59,95€.

Η Κλέλια Ανδριολάτου με το shapewear που δεν θα νιώθεις ότι φοράς
Κορμάκι shapewearr Zero Sculpt, Yamamay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ