Follow us

Οι minimal chic νύφες της ελληνικής showbiz που θα σου προσφέρουν bridal έμπνευση

Βίκυ Καγιά, Τζένη Μπαλατσινού, Εύα Αντωνοπούλου, Ράνια Τζίμα (κ.ά) γίνονται η απόλυτη έμπνευση για μέλλουσες νύφες με μίνιμαλ στιλ.

Οι minimal chic νύφες της ελληνικής showbiz που θα σου προσφέρουν bridal έμπνευση NDP

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, πάντα θα υπάρχουν κάποιες Ελληνίδες νύφες στις οποίες θα επιστρέφουμε για να πάρουμε έμπνευση από τα νυφικά τους. Άλλοτε παραμυθένια άλλοτε πιο τολμηρά άλλοτε ρομαντικά και κάποιες φορές minimal chic, η γκάμα από επιλογές που οι κομψές κυρίες της ελληνικής showbiz έκαναν είναι μεγάλη. Κι εμείς εδώ θα θυμηθούμε τις διάσημες Ελληνίδες νύφες που ξεχώρισαν με τα minimal νυφικά τους:

-Τζένη Μπαλατσινού

H Τζένη Μπαλατσινού παντρεύτηκε με τον Βασίλη Κικίλια το 2016 στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιό της Μάξιμο- τον γιό της από τον πρώτο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο- φορώντας ένα custom made λευκό μάξι φόρεμα από το Zeus+Dione με άνοιγμα στην πλάτη ενώ τα Gianvito Rossi πέδιλά της ήταν από δαντέλα.

Οι minimal chic νύφες της ελληνικής showbiz που θα σου προσφέρουν bridal έμπνευση

-Βίκυ Καγιά

H Βίκυ Καγιά έχει γράψει ιστορία με το feather νυφικό Celia Kritharioti το οποίο είχε φορέσει στον πρώτο της γάμο, με τον Νίκο Κριθαριώτη. Η δεύτερη φορά που ντύθηκε νύφη ήταν το 2014 όταν παντρεύτηκε μυστικά τον Ηλία Κρασσά στο Παρίσι, στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, κάνοντας αυτή τη φορά μία πιο λιτή επιλογή σε φόρεμα. Για τον γάμο της, η πάντα κομψή Καγιά φόρεσε ένα ιβουάρ μάξι one-shoulder φόρεμα του οίκου Lanvin και lace - up μαύρα πέδιλα Azzedine Alaïa.

-Ράνια Τζίμα

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παντρεύτηκε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη το 2016 στο Δημαρχείο της Αθήνας. Το λιτό έξωμο νυφικό της ήταν μία δημιουργία του οίκου Kathy Heyndels.

Ράνια Τζίμα Γαβριήλ Σακελλαρίδης

-Εύα Αντωνοπούλου

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των ειδήσεων του ΣΚΑΙ παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Αρκουμανέα τον Αύγουστο του 2013 στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης, στη διάρκεια ταξιδιού τους στην Αμερική. Το ασύμμετρο λευκό φόρεμα της νύφης με την ανοιχτή πλάτη ήταν μία δημιουργία του ατελιέ Konstadinos Melis by Laskos.

-Λένα Δροσάκη

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παντρεύτηκαν το 2020 στα Βραχναίικα Πατρών (τόπο καταγωγής της ηθοποιού), λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους. Η εγκυμονούσα νύφη επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο empire line ντραμπέ νυφικό.

-Νατάσα Σκαφιδά

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά τέλεσαν τον θρησκευτικό τους γάμο μαζί με τη βάφτιση της κόρης του το 2017 στη Λήμνο. Το απόλυτα καλοκαιρινό spaghetti strap νυφικό με το κεντημένο μπούστο και την πλισέ φούστα ήταν μία δημιουργία του Madame Shoushou atelier.

-Κατερίνα Παπουτσάκη

Η ηθοποιός ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μετά από δέκα χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ο γάμος τους το 2012 στη Δονούσα ήταν ένα από τα πρωτοσέλιδα της χρονιάς, ενώ το λιτό λευκό φόρεμα τη Παπουτσάκη, που αγόρασε όπως αποκάλυψε μόλις πριν ένα χρόνο στην εκπομπή "Studio 4" έναντι του ποσού των 100 ευρώ σ' ένα κατάστημα στου Ψυρρή, ήταν η επιτομή του minimal chic που φρόντισε να εμπλουτίσει με boho στοιχεία όπως η κορδέλα στα μαλλιά και τα grecian chic σανδάλια.

παπουτσάκη νύφη

-Ρούλα Ρέβη

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2014 στο Λος Άντζελες με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, make up artist Δημήτρη Γιαννέτο. Ο γάμος τους είχε μια μποέμ διάθεση και το λιτό νυφικό της φωτογράφου που συμπλήρωνε μία κορδέλα τα μαλλιά ήταν απόλυτο ταιριαστό στην περίσταση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ