Follow us

Η Suri Cruise με τα παπούτσια που φοράνε όλα τα κορίτσια... κάθε ηλικίας

Τα παπούτσια της 16χρονης που δε λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα, ανεξαρτήτως ηλικίας.

MissBloom TEAM
Η Σούρι Κρουζ με τα παπούτσια που φοράνε όλα τα κορίτσια στην ηλικίας της Splash News / Ideal Images

Λίγα είναι τα κομμάτια που αγοράζουμε νωρίς στη ζωής μας και παραμένουν αγαπημένα μας σε κάθε ηλικία. Τα αθλητικά παπούτσια από την Converse είναι ένα από αυτά. Ποια από εμάς δεν είχε τουλάχιστον ένα ζευγάρι στη ζωή της και ποια δεν έχει ένα ζευγάρι τώρα; Σίγουρα, η πλειονότητα από των γυναικών, και όχι μόνο, έχει μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης με αυτό το παπούτσι που μας συντροφεύει σε κάθε milestone της ζωής μας και δεν είναι λίγες εκείνες που έχουν Converse sneakers από την εφηβεία τους τα οποία φοράνε καθημερινά, ακόμα και τώρα.

Η Suri Cruise φυσικά δε λείπει από το "φαν κλαμπ” του διαχρονικού αλλά πάντα επίκαιρου αυτού παπουτσιού. Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes διανύει τώρα την εφηβεία της και είναι ένα από τα πιο stylish κορίτσια της ηλικίας της, χάρη στις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η Suri Cruise με τα παπούτσια που φοράνε όλα τα κορίτσια... κάθε ηλικίας

Η 16χρονη απαθανατίστηκε σε έξοδό με τους φίλους της στη Νέα Υόρκη, σε 100% χειμερινό mood. Φόρεσε ένα stratight leg τζιν παντελόνι, το μπεζ puffer μπουφάν της, τα απαραίτητα για χειμώνα αξεσουάρ της- καρό κασκόλ και μπορντό γάντια- και φυσικά ένα ζευγάρι All Star από την Converse σε μπεζ απόχρωση.

Εσύ που έχεις ήδη ένα ζευγάρι All Star στη συλλογή σου, γνωρίζεις ήδη πόσο άνετο και ευέλικτο είναι. Αν και είναι ένα casual sneaker μπορεί να υποστηρίξει την κάθε περίσταση με το σωστό styling. Άλλωστε, τις τελευταίες σεζόν, τα sneakers έχουν την τιμητική τους και τα βλέπουμε πολύ συχνά, ακόμα και σε βραδινά looks, οπότε γιατί να μην τα αξιοποιήσεις και εσύ αναλόγως;

Πώς να το φορέσεις;

Για ένα σύγχρονο και cool office look, φόρεσε τα All Star σου με το tailored ψηλόμεσο παντελόνι σου και ένα χρωματιστό πουλόβερ-ζιβάγκο. Αντίστοιχα για τις βραδινές εξόδους σου, μπορείς να τα συνδυάσεις με μία μίνι δερμάτινη φούστα ,ένα oversized t-shirt και ένα biker jacket για μία πιο ροκ εμφάνιση. Εναλλακτικά, αν θέλεις κάτι πιο glam, προτίμησε ένα metallic παντελόνι σε έντονη απόχρωση και ένα μαύρο off-shoulder τοπ.

Tip: Αν δεν έχεις ήδη, επένδυσε σε ένα ζευγάρι All Star σε έντονο χρώμα για να αναβαθμίσεις στιλιστικά τα outfits σου με πιο ξεχωριστό και εκκεντρικό τρόπο.

Τα ζευγάρια που σου προτείνουμε

Converse Chuck Taylor All Star, sneaker10.gr

Converse Chuck Taylor All Star δερμάτινα λευκά, cosmossport.gr

Converse Chuck Taylor All Star sneakers μπορντό, zakcret.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ