Follow us

Η Hailey Bieber φόρεσε με στιλ το πιο δύσκολο παντελόνι

Η εμφάνιση της Hailey Bieber μ' ένα αμφιλεγόμενο bottom.

MissBloom TEAM
Η Hailey Bieber επαναφέρει στη μόδα το πιο αμφιλεγόμενο κολάν Splash News / Ideal Images

Νέες τάσεις γεννιούνται καθημερινά με την παραμικρή ή πιο απρόσμενη αφορμή. Άλλες θα αντέξουν στον χρόνο και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας για καιρό και άλλες θα αντικατασταθούν από καινούργιες με ταχύτατο ρυθμό. Το μέλλον είναι αβέβαιο για κάθε trend που αναδύεται, αυτό όμως δε μας εμποδίζει από το να το εντοπίζουμε, ιδιαίτερα όταν περιβάλλεται γύρω από ένα απροσδόκητο κομμάτι, όπως το κολάν παντελόνι που επέλεξε η Hailey Bieber.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια celebrity εμφάνιση έχει πυροδοτήσει το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας γύρω από ένα fashion item είτε πρόκειται για ρούχο είτε για αξεσουάρ. Η συνταγή της επιτυχίας, για να αναχθεί ένα "κοινό” κομμάτι σε τάση, περιλαμβάνει το στοιχείο της έκπληξης και φυσικά την επιδραστική trend setter που θα το φορέσει. Ας μην ξεχνάμε τις μίνι platform UGG της Bella Hadid ή το "no-pants" σύνολο της Kendall Jenner που μας έκανε να αναρωτηθούμε αν πράγματι χρειαζόμαστε παντελόνι για να βγούμε έξω.

Πρόσφατα, είδαμε ένα ακόμα απρόσμενο κομμάτι, αυτή τη φορά φορεμένο από ένα άλλο style icon, τη Hailey Bieber, που η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να το δούμε να επιστρέφει το 2023: το δερμάτινο κολάν.

Η Hailey Bieber φόρεσε με στιλ το πιο δύσκολο παντελόνι

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το 26χρονο μοντέλο να το φοράει στην χειμερινή εξόρμηση της στο Άσπεν της Αμερικής. Το it girl και σύζυγος του Justin Bieber συνδύασε το κολάν της oversized μαύρο παλτό με ζώνη και κομψό τσαντάκι του οίκου Saint Laurent, καθώς και μπότες τύπου apres-ski.

Αν και δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε πώς ένα δερμάτινο κολάν, που η αισθητική του το έχει τοποθετήσει σε συγκεκριμένα στιλ με πιο ροκ ή goth διάθεση ακόμα και σε dominatrix-inspired looks, θα μπορούσε να δείξει κομψό, η Hailey Bieber μοιάζει να πέτυχε το ...ακατόρθωτο, συνδυάζοντάς το με σικ κομμάτια όπως το Saint Laurent παλτό της και η τσάντα.

Πώς θα φορέσεις το δερμάτινο κολάν

Όταν φοράει αυτό το αμφιλεγόμενο κομμάτι ένα πρόσωπο με παγκόσμια απήχηση και επιρροή στο στιλ, όπως η Hailey Bieber, ξέρεις πως πιθανότατα δεν είναι τυχαίο. Για αυτό το λόγο, αναζητάμε ήδη τρόπους να το εντάξουμε στο rotation των καθημερινών μας looks. Το δερμάτινο κολάν έχει ροκ χαρακτήρα, συνδυάζει θηλυκότητα και δυναμισμό, και μπορεί να γίνει ιδανικό για ένα βραδινό σύνολο. Μαζί με τις slingback γόβες σου, ένα στράπλες φόρεμα και ένα πληθωρικό choker, θα δημιουργήσεις ένα σύγχρονο σύνολο με bold χαρακτήρα. Εναλλακτικά, μπορείς να το φορέσεις σε casual περιστάσεις με ένα oversized t-shirt, το παλτό σου και ένα ζευγάρι loafers.

Το δερμάτινο κολάν είχε να μας απασχολήσει περίπου από το 2010. Μπορεί να σου φαίνεται πρόσφατο, όμως από τότε η μόδα έχει αλλάξει πάρα πολύ και μοιάζει περισσότερο με τη μόδα που επικρατούσε στα '90s παρά σε μία πιο κοντινή δεκαετία. Παρόλα αυτά οι ρυθμοί που μεταβάλλονται τα trends, χάρη στην υπερπροβολή μέσω των social media, έχουν γίνει ταχύτατοι και οι επονομαζόμενοι "κύκλοι των τάσεων” διαρκούν λιγότερο. Έτσι δε θα μας κάνει εντύπωση να δούμε και άλλες τάσεις από αυτή τη δεκαετία να μας απασχολούν στο εγγύς μέλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ