Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το denim σορτσάκι της με τον πιο επίκαιρο τρόπο

Φόρεσε το σορτς της με τον πιο επίκαιρο αλλά και ανοιξιάτικο τρόπο

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το denim σορτσάκι της με τον πιο επίκαιρο τρόπο NDP Photo Agency

Επίσημα διανύουμε τον τελευταίο μήνα της άνοιξης και το καλοκαίρι μοιάζει να είναι πολύ κοντά, κάτι που εντοπίζουμε στη διάθεση αλλά και στον τρόπο που ντυνόμαστε. Τα σκούρα χρώματα αντικαθιστώνται από ανοιχτόχρωμες και χρωματιστές αποχρώσεις, τα βαριά υφάσματα αντικαθιστώνται από ελαφριά ενώ όσο περνάει ο καιρός η θερμοκρασία ανεβαίνει όπως και το μήκος των παντελονιών και των φουστών που φοράμε.

Διαβάστε Επίσης

Αυτός ο μήνας ενδείκνυται ιδανικός για να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας, τις ημέρες που ο καιρός το επιτρέπει, ένα longline σορτς ή αλλιώς βερμούδα. Μάλιστα, ένας από τους πιο επίκαιρους και stylish τρόπους που μπορείς να εντάξεις το σορτς αυτή την εποχή στα σύνολα σου είναι δημιουργώντας ένα denim on denim outfit όπως έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει την πιο ανοιξιάτικη εκδοχή του denim on denim trend επιλέγοντας να συνδυάσει ένα denim σορτς με λευκό πουκάμισο και denim γιλέκο. Το look της ολοκλήρωσε με nude pointy γόβες.

Δες την εμφάνιση της

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα denim on denim look με denim σορτσάκι, μπορείς να το σετάρεις είτε με denim γιλέκο όπως η παρουσιάστρια είτε με ένα denim jacket εάν ο καιρός το απαιτεί, ενώ ως top μπορείς να επιλέξεις ένα πουκάμισο, ένα T-shirt, ή ένα tank top. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι pointy γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα για μία επίσημη περίσταση και loafers ή flat mules για ένα άνετο και κομψό outfit.

Γιλέκο τζιν τσέπες, Mango

Denim βερμούδα vintage, Bershka

Γιλέκο denim crop top, Zara

Ψηλόμεση βερμούδα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ