Follow us

Πώς να φορέσεις το denim top σου στο γραφείο | Πάρε έμπνευση από το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ο πιο κομψός και updated τρόπος να φορέσεις το denim top σου στο γραφείο

Πώς να φορέσεις το denim top σου στο γραφείο | Πάρε έμπνευση από το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου NDP Photo Agency

Το denim trend φαίνεται πως αναδεικνύεται στον μεγάλο πρωταγωνιστή των κυρίαρχων τάσεων για φέτος. Όσο οικειοποιούμαστε την τάση οι τρόποι που το συνδυάζουμε γίνονται πιο ευφάνταστοι και μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα denim κομμάτια σε περισσότερες περιστάσεις με διαφορετικούς συνδυασμούς. Με την ποικιλία που διατίθενται στην αγορά σε διαφορετικά denim items οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα με το στιλ μας αλλά και την καθημερινότητα μας για να επιλέξουμε.

Πέρα από το denim παντελόνι, που αναμφίβολα υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα, αλλά και το denim jacket με το οποίο μπορείς να ξεκινήσεις για να εντάξεις το denim trend στις εμφανίσεις σου, το denim top είναι μία ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσεις τα looks σου. Ένα denim top είναι εύκολο να συνδυαστεί τόσο με denim παντελόνι για ένα denim on denim look όσο και με παντελόνι, ή φούστα, διαφορετικού υφάσματος.

Διαβάστε Επίσης

Ο συνδυασμός ενός denim top με παντελόνι άλλου υφάσματος είναι ένα matching combo που μπορεί να σε εξυπηρετήσει για day to night εμφανίσεις, από το πρωί στο γραφείο μέχρι την απογευματινή ή βραδινή σου βόλτα. Έμπνευση για το συγκεκριμένο look πήραμε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την πρόσφατη εμφάνιση της στο πλατό του My Style Rocks.

Πιο συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα denim top και να το συνδυάσει με μία wide leg παντελόνα σε γκρι σκούρα απόχρωση ενώ το stylish office look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι pointy γόβες με στρας.

Δες την εμφάνιση της

Denim top, Zara

Τοπ μπαντό ντένιμ, Bershka

Τζιν μαύρο top κορσέ, Pull&Bear

Γιλέκο τζιν ραφές, Mango

Σερζέ στράπλες τοπ, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ