Follow us

Εάν πρόκειται να γίνεις νονά το καλοκαίρι, σε αυτή την ξεχωριστή κατηγορία της BSB θα βρεις το τέλειο look

Τα φορέματα που θα σε αναδείξουν ως την πιο κομψή νονά.

street style Splash News / Ideal Image

Υπάρχουν κάποιες περιστάσεις στη ζωή μας, που η επιλογή του look μας έχει αρκετή σημασία, αφού θα δημιουργήσουμε αναμνήσεις που μένουν για πάντα φορώντας το. Εάν πρόκειται να γίνεις νονά σύντομα, κατανοείς ακριβώς σε τι αναφερόμαστε. Το καλοκαίρι άλλωστε είναι η μία από τις εποχές που επιλέγουν αρκετές οικογένειες για να οργανώσουν το εν λόγω μυστήριο. Ως πνευματική μητέρα, χρειάζεται αρχικά να επιλέξεις τα απαραίτητα για τη βάφτιση, και στη συνέχεια να ανακαλύψεις το τέλειο look για εσένα. Σε αυτή τη διαδικασία, η BSB αναλαμβάνει να σου προσφέρει πολύτιμη βοήθεια, αφού δημιούργησε στο online shop της μία ξεχωριστή κατηγορία, στην οποία θα βρεις ρούχα που είναι ιδανικά για επίσημες περιστάσεις όπως αυτή. Για να σε βοηθήσουμε λίγο περισσότερο, παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες στιλιστικές συμβουλές και κάποιες προτάσεις σε ρούχα που είναι ιδανικές.

Styling Tip 1

Εάν χρειαζόταν να ξεχωρίσουμε μία και μοναδική συμβουλή λίγο πριν επιλέξεις τα ρούχα σου για το μυστήριο είναι η άνεση. Σκέψου δηλαδή πως θα κρατάς το μωρό αγκαλιά για αρκετή ώρα, θα το ντύσες και θα κάνεις διάφορες κινήσεις κατά τη διάρκεια της βάφτισης. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να επιλέξεις ένα ρούχο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και θα σου προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Απέφυγε τα πολύ στενά ρούχα, τα οποία σίγουρα θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα.

Styling Tip 2

Όσον αφορά στα χρώματα θα πρέπει να σκεφτείς και πάλι έξυπνα. Απέφυγε αποχρώσεις όπως το λευκό ή το μπεζ, αφού είναι πολύ πιθανό να λερωθείς κατά τη διάρκεια της βάφτισης και στα ανοιχτόχρωμα ρούχα, κάποιοι λεκέδες φαίνονται πιο έντονα. Χαρούμενα χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε ή το πράσινο -σε διαφορετικούς τόνους, ανάλογα με την επιδερμίδα και το στιλ σου- είναι μερικές safe και κομψές επιλογές. Τα pastels επίσης είναι σίγουρα safe για την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ εάν θέλεις να θυμάσαι για καιρό το σύνολο σου, τότε μπορείς να προτιμήσεις και τα εμπριμέ.

Styling Tip 3

Κάτι επίσης πολύ σημαντικό που χρειάζεται να έχεις στο νου σου είναι το μήκος του φορέματος ή της φούστας που μπορεί να επιλέξεις ή ακόμα και το ντεκολτέ του ρούχου σου. Μην ξεχνάς πως η βάφτιση είναι ένα πνευματικό μυστήριο και εσύ χρειάζεται να σταθείς αντάξια του ρόλου σου ως πνευματική μητέρα του παιδιού. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ξεχάσεις τα έντονα ντεκολτέ ή το κοντό μήκος σε φούστες/φορέματα αφενός λόγω σεβασμού αφετέρου για να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα.

Editor's Picks

Cut out εμπριμέ φόρεμα με έναν ώμο BSB

Εξώπλατο εμπριμέ φόρεμα BSB

Εμπριμέ φόρεμα με μακριά flared μανίκια - Gold label BSB

Μάξι φόρεμα με βολάν - Gold label BSB

Μίντι λούρεξ φόρεμα - Gold label BSB

Μίντι φόρεμα με κρουαζέ λαιμόκοψη - Gold label BSB

Μίντι φόρεμα με ντραπέ σχέδιο BSB

Φόρεμα με σχέδιο κόμπο και σκίσιμο BSB

Φλοράλ φόρεμα με cut out - Gold label BSB

Φόρεμα με σχέδιο κόμπο BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ