Follow us

Athens by night | Πώς να ντυθείς κομψά στις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού σύμφωνα με την Αθηνά Οικονομάκου

Το total black σύνολο της Αθηνάς Οικονομάκου είναι η fashion έμπνευση που χρειάζεσαι.

athinao1konomakou Instagram @athinao1konomakou

Εκτός από διακοπές και χαλάρωση πλάι στο κύμα, η καλοκαιρινή περίοδος φέρνει μαζί της και αρκετές προτάσεις για διασκέδαση. Κάπως έτσι, οι προσκλήσεις για cocktail nights με τις φίλες μας πολλαπλασιάζονται και η σκέψη "πως θα ντυθώ κομψά” εμφανίζεται. Πολύτιμη βοήθεια στις εν λόγω περιπτώσεις είναι η στιλιστική έμπνευση που προσφέρουν οι διάσημες Ελληνίδες, οι οποίες αγαπούν τη μόδα και μοιράζονται συχνά τα looks τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα βραδινό look που αξίζει την προσοχή σου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο twin set που αποτελείται από crop top με έναν ώμο και midi ασύμμετρη φούστα με κρόσσια. Ολοκλήρωσε το look της με καπιτονέ τσάντα ώμου και ένα πολύ εντυπωσιακό ζευγάρι πέδιλα. Ο λόγος που ξεχωρίσαμε την εν λόγω εμφάνιση είναι επειδή αποδεικνύει πως μπορείς να ντυθείς κομψά και προσεγμένα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η πρόταση είναι να αντικαταστήσεις το αγαπημένο σου μικρό μαύρο φόρεμα με ένα μαύρο twin set που είναι μία εξίσου κομψή πρόταση, όχι όμως τόσο αναμενόμενη. Εξίσου σημαντικός είναι και ο ρόλος των αξεσουάρ. Τα κοσμήματα που προσθέτουν λάμψη και ένα ζευγάρι party shoes πρόκειται να συμπληρώσουν το αποτέλεσμα με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Το look της Αθηνάς Οικονομάκου

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά βραδινά looks;

-1 Το λευκό φόρεμα είναι το "little black dress" του καλοκαιριού, δηλαδή κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό σχέδιο ανάλογα με το προσωπικό στιλ της, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές περιστάσεις -με εξαίρεση εάν είστε καλεσμένη σε γάμο. Φυσικά, ένα λευκό φόρεμα είναι must για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού. Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules και πρόσθεσε glam vibes με χρυσά κοσμήματα.

-2 Τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός look και αυτό ισχύει και για τα βραδινά σύνολα του καλοκαιριού. Ακολουθώντας τον πιο cool χαρακτήρα της εποχής, μπορείς να αντακαταστήσεις τα ψηλοτάκουνα παπούτσια με ένα ζευγάρι flat σανδάλια. Όσον αφορά στις τσάντες, οι ψάθινες είναι σίγουρα μία από τις πιο summerish επιλογές. Πλέον άλλωστε στις συλλογές των brands θα βρεις τσάντες από φυσικά υλικά σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να επιλέξεις την ιδανική ανάλογα με την περίσταση.

-3 Οι ψηλόμεσες παντελόνες είναι ένα από τα items που κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες και είναι must-have για τους καλοκαιρινούς μήνες. Φέτος, επένδυσε σε μία λευκή παντελόνα, την οποία μπορείς να συνδυάσεις με χρωματιστά tops ή λινά πουκάμισα και χρωματιστά πέδιλα.

Copy the Look

Πλεκτό cropped top Project Soma

Πλεκτή midi φούστα Project Soma

Πέδιλα Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ