Follow us

Ελένη Βουλγαράκη | Φόρεσε το twin set που θέλουμε για τις βραδινές εξόδους μας στο νησί

Το twin set της Ελένης Βουλγαράκη μοιάζει να είναι φτιαγμένο για να φορεθεί σε ελληνικό νησί

Ελένη Βουλγαράκη | Φόρεσε το twin set που θέλουμε για τις βραδινές εξόδους μας στο νησί Instagram@voulgaraki_el

Αν οι περισσότεροι από εμάς δεν παραδεχόμασταν ότι όλη τη χρονιά περιμένουμε με λαχτάρα και αγωνία τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές πιθανότατα θα λέγαμε ψέματα. Όσες κι αν είναι οι ημέρες που θα καταφέρουμε να "ξεκλέψουμε” από την καθημερινότητα μας, έτσι ώστε να περάσουμε carefree στιγμές δίπλα στη θάλασσα, είναι σημαντικές, καθώς θα μας ανανεώσουν όπως και θα μας βοηθήσουν να "φορτίσουμε” τις μπαταρίες μας για να επιστρέψουμε στους ρυθμούς της πόλης. Όπως είναι φυσικό, τα outfits που θα επιλέξουμε για αυτές τις πολύτιμες ημέρες είναι καθοριστικής σημασίας καθώς παίζουν σπουδαίο ρόλο στο πως θα αισθανόμαστε, κάτι στο οποίο θα συνεισφέρει το καλοκαιρινό ανάλαφρο summer look που θα επιλέξουμε.

Αναμφίβολα ακόμα και αρκετό καιρό πριν έρθει η ημέρα για να κατευθυνθούμε προς τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές μας, έχουμε ήδη πάνω κάτω στο μυαλό μας, ποια είναι τα κομμάτια που θα μας προσφέρουν το summer feeling που επιθυμούμε. Αέρινες φούστες και φορέματα, wide leg παντελόνες, stylish jumpsuits και statement twin sets είναι κάποιες από τις go to επιλογές μας στις εξορμήσεις μας. Συγκεκριμένα τα twin set κομμάτια που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε πολλά summer looks μας χαρίζουν την άνεση της ευκολίας στο styling τους, το οποίο ουσιαστικά δεν χρειάζεται, ενώ δίνουν στιλ και ένα προσεγμένο ύφος στις εμφανίσεις μας λόγω του total χαρακτήρα τους.

Το twin set που είναι λες και είναι φτιαγμένο για να φορεθεί σε ελληνικό νησί φόρεσε η Ελένη Βουλγαράκη σε πρόσφατη εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Βουλγαράκη επέλεξε ένα λευκό twin set από την Pink Woman το οποίο αποτελείται από ψηλόμεσο σορτς με διάτρητες λεπτομέρειες και crop top strapless με διάτρητες λεπτομέρειες. Το look της ολοκλήρωσε με ασορτί oversized πουκάμισο με διάτρητες λεπτομέρειες από την Pink Woman, ιδανικό για τα δροσερά βράδια στο νησί όπου το πανωφόρι γίνεται απαραίτητο.

Δες την εμφάνισή της


Πέρα από την διαχρονικότητα του twin set look της Ελένης Βουλγαράκη από την Pink Woman, τόσο το σορτς όσο και το strapless crop top και το oversized πουκάμισο, είναι κομμάτια που μπορούν να φορεθούν και ξεχωριστά, δημιουργώντας έτσι διαφορετικά stylish summer looks. Μπορείς να φορέσεις το λευκό strapless είτε με μία mini, midi ή maxi denim φούστα, με μία wide leg αέρινη παντελόνα ή με το denim παντελόνι που προτιμάς για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Το λευκό ψηλόμεσο σορτς με διάτρητες λεπτομέρειες μπορείς να το σετάρεις με tank ή crop top σε χρώμα της αρεσκείας σου, επέλεξε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις στο top σου για ένα minimal αποτέλεσμα και έντονα χρώματα για να πετύχεις ένα περισσότερο girly look.

Get the look

Oversized πουκάμισο με διάτρητα σχέδια, Pink Woman

Strapless κροπ τοπ με διάτρητα σχέδια, Pink Woman

Σορτς με διάτρητες λεπτομέρειες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ