Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το total λινό σετ που θα σου δώσει island vibes ενώ είσαι ακόμα στην πόλη

Το καλοκαιρινό και ανάλαφρο twin set της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θέλουμε να αποκτήσουμε

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το total λινό σετ που θα σου δώσει island vibes ενώ είσαι ακόμα στην πόλη Instagram@stam_tsimtsili

Ανεξαιρέτως θέλουμε όλες να αισθανόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο το καλοκαιρινό vibe της σεζόν είτε βρισκόμαστε σε ένα νησί είτε βρισκόμαστε ακόμη στην πόλη όπου είναι λίγο πιο δύσκολο. Εάν είμαστε ακόμη στην πόλη είναι αναμενόμενο να μην μπορούμε να αισθανθούμε το summer feeling που τόσο επιθυμούμε παρά περιμένουμε για εκείνες τις ημέρες όπου θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε, μία παγίδα στην οποία έχουμε πέσει όλες. Το να περιμένουμε όμως για μία μελλοντική στιγμή για να αισθανθούμε καλοκαίρι και να μας αρέσει, δεν μας επιτρέπει να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές στιγμές που βιώνουμε στο παρόν.

Ένας από τους τρόπους να αισθανθούμε το vibe που επιθυμούμε είναι να έχουμε τη λογική dress it till you make it. Αυτό σημαίνει να καταφέρουμε να προσαρμόσουμε το καλοκαίρι στην πόλη και ο πιο άμεσος και αποδοτικός τρόπος είναι να ντυνόμαστε με το ανάλαφρο και καλοκαιρινό ύφος που η θερινή περίοδος υπαγορεύει. Τα χρώματα, οι γραμμές όπως και τα υφάσματα που θα επιλέξουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πόσο καλοκαιρινό θα είναι το σύνολο μας. Για να πετύχουμε λοιπόν να δημιουργούμε εμείς το καλοκαίρι και να το εφαρμόζουμε στη διάθεση μας, ιδανικό θα ήταν να επιλέγουμε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, αέρινες γραμμές όπως και δροσερά και ανάλαφρα υφάσματα.

Για μία καλοκαιρινή εμφάνιση στην πόλη που καλύπτει όλες τις παραπάνω προδιαγραφές, όπως και για ένα stylish look στο νησί, το total λινό set που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ιδανικό για να σου δώσει το summer vibe που χρειάζεσαι. Συγκεκριμένα, το λινό set της αποτελούταν από λινό crop top με χάντρες και midi λινή φούστα με χάντρες, από το brand Pink Woman. Το θηλυκό και αέρινο set της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε λευκή απόχρωση και διακριτικά κοσμήματα.

Δες την εμφάνιση της

Τα κομμάτια για να αντιγράψεις το look

Λινό κροπ τοπ με χάντρες, Pink woman

Midi λινή φούστα με χάντρες, Pink woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ