Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Το αγαπημένο της μπικίνι είναι εκείνο που κολακεύει τόσο τις skinny όσο και τις curvy σιλουέτες

athinao1konomakou Instagram @athinao1konomakou

Κάθε καλοκαίρι, ο κόσμος της μόδας παρουσιάζει διάφορες τάσεις που αφορούν το beachwear. Μπικίνι και ολόσωμα σε έντονες και μη αποχρώσεις, ιδιαίτερα κοψίματα και μοτίβα που κλέβουν τις εντυπώσεις. Η σημαντικότερη συμβουλή όμως που χρειάζεται να έχεις στον νου σου είναι πως το τέλειο μαγιό για εσένα είναι εκείνο που σε κάνει να νιώθεις άνετα στην παραλία. Ανεξάρτητα από τις τάσεις.

Ανάμεσα στα μπικίνι και τα ολόσωμα, monokini, microkini, tankini ή skirtini, υπάρχει μία κατηγορία μαγιό που είναι κολακεύει με τον πιο θηλυκό τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Ο λόγος για το ψηλόμεσο μπικίνι, το οποίο αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος, ακολουθώντας τις γραμμές του και κάνει τη γυναίκα που το φορά να αισθάνεται άνετα. Ακριβώς αυτό το μπικίνι προτιμά και η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα και τα ταξίδια της. Έτσι, κάνοντας ένα scroll down στο προφίλ της στο Instagram παρατηρούμε πως τα ψηλόμεσα μπικίνι έχουν μία πολύ ξεχωριστή θέση στη συλλογή της. Μονόχρωμα ή εμπριμέ, πρόκειται να βρεις αρκετά ολόσωμα μαγιό στις νέες συλλογές των brands, ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα και το στιλ σου.

Το beach look της Αθηνάς Οικονομάκου

Εditor's Picks

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ