Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το τέλειο μπικίνι για εσένα που έχεις μικρό στήθος

Το μπικίνι που επέλεξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Λίγο πριν ξεκινήσει τις νέες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δηλαδή την παρουσίαση της εκπομπής "Shopping Star", η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε παραθαλάσσιους προορισμούς. Παράλληλα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Σε ένα από αυτά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα πολύ κομψό μπικίνι με εντυπωσιακό μοτίβο στις αποχρώσεις του μπλε και γαλάζιου.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το μπικίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η γραμμή του bikini top, αφού κολακεύει τέλεια τις γυναίκες με μικρό στήθος. Το εν λόγω στιλ top ανήκει στην κατηγορία underwire bikini, δηλαδή έχει μπανέλα στο κάτω μέρος, προσφέροντας ένα push στο στήθος, ενώ παράλληλα κάνει τη γυναίκα που το φορά να αισθάνεται άνετα όσο χαλαρώνει στην παραλία.

Διαβάστε Επίσης

Κάποιες εναλλακτικές επιλογές για εσένα που αναζητάς το τέλειο μαγιό και έχεις μικρό στήθος είναι τα τριγωνικά μαγιό, τα halter, αλλά και τα μπουστάκια. Να θυμάσαι πως είναι σημαντικό να επιλέξεις το μαγιό που αγκαλιάζει τη σιλουέτα σου και δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις τις τάσεις της μόδας.

Το beach look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ