Follow us

Η Elsa Hosk είναι το απόλυτο style icon του φθινοπώρου | 5 looks για να αντιγράψεις

Τα looks της Elsa Hosk που θα σε γεμίσουν με έμπνευση.

Elsa Hosk Splash News / Ideal Image

Κάθε νέα σεζόν χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη πρόκληση. Να ξεχωρίσουμε ποιες τάσεις της μόδας ταιριάζουν στο προσωπικό μας στιλ, αξίζουν την προσοχή μας, αλλά και μία θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Πολύτιμη βοήθεια για στιλιστικούς συνδυασμούς, αλλά και για το πως μπορούμε να προσθέσουμε τα trends στο ντύσιμό μας είναι τα style icons. Πρόσφατα μάλσιτα, έχουμε ξεχωρίσει το προφίλ της Elsa Hosk στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας ένα scroll down στο προφίλ του top model ξεχωρίσαμε κάποια looks που είναι ιδανικά για την τρέχουσα περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, η Elsa Hosk αγαπά να συνδυάζει λευκά αέρινα φορέματα με μαύρες flat Mary Janes, twin sets σε creamy yellow που αποτελούνται από γιλέκο και tailored παντελόνα, πλεκτές ζακέτες που θα είχαν την έγκριση της Gabrielle Chanel με τζιν παντελόνες, mini φούστες με μπλούζες φούτερ σε looks που θα ζήλευε κάθε college girl, αλλά και looks στα οποία συνδυάζει τα απαραίτητα staples του φθινοπώρου.

Για να σε βοηθήσουμε να ανανεώσεις το στιλ σου, συγκεντρώσαμε πέντε looks της Elsa Hosk που σίγουρα αξίζει να αποθηκεύσεις και να αντιγράψεις με τον δικό σου τρόπο αυτή την περίοδο.

Στιλιστική έμπνευση από την Elsa Hosk

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ