Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το αξεσουάρ που θα βρεις σίγουρα στην κοσμηματοθήκη της γιαγιάς σου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το διαχρονικό αξεσουάρ που αγαπούν οι γυναίκες με στιλ

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Μερικά clicks στο προφίλ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram είναι αρκετά για να γεμίσουμε με στιλιστική έμπευση. Το μοντέλο και παρουσιάστρια της εκπομπής μόδας "Shopping Star" μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους της τα looks που φορά, προσφέροντας μας διάφορες ιδέες και tips για το δικό μας στιλ. Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα αξεσουάρ που είναι πολύ πιθανό να βρεις στην κοσμηματοθήκη της γιαγιάς σου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η fashion lover Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα μαύρο mini φόρεμα με puff sleeves και μαύρες δερμάτινες knee length μπότες. Το αξεσουάρ με το οποίο επέλεξε να αναδείξει περισσότερο το outfit της είναι ένα choker με περλες. Το εν λόγω αξεσουάρ μάλιστα είναι διαχρονικό και για δεκαετίες έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες που αγαπούν το διαχρονικό στιλ.

Τα μαργαριτάρια είναι ένας θησαυρός από τη θάλασσα και από την πρώτη φορά που ανακαλύφθηκαν, αφιερώνονται τις γυναίκες ως δώρο που συμβολίζει την αρετή, την κομψότητα, τον πλούτο και τη δύναμη. Ακόμα και στο πέρασμα του χρόνου, οι πέρλες και τα μαργαριτάρια συνεχίζουν να θεωρούνται συνώνυμο της φινέτσας και της υψηλής αισθητικής.

Διαβάστε Επίσης

Ο βασικότερος λόγος που αξίζει να προσθέσεις ένα κόσμημα, παρόμοιο με αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι επειδή μπορείς να το φορέσεις όποια κι αν είναι η ηλικία, το στιλ ή η περίσταση. Φυσικά, μια επίσκεψη στην κοσμηματοθήκη της γιαγιάς σου μπορεί να σε ικανοποιήσει περισσότερο.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Editor's Picks

Τσόκερ Stradivarius

Κολιέ πέρλες πολλές αλυσίδες Mango

Κολιέ τριπλό πέρλες Mango

Μακριά κολιέ με απλικέ πέρλες Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ