Follow us

Αυτό είναι το πιο θηλυκό κόκκινο φόρεμα από την H&M σύμφωνα με τις fashionistas του TikTok

Το κόκκινο φόρεμα από την H&M που θα ευχαριστηθείς να φοράς τους επόμενους μήνες.

kokkino splash news / ideal image

Το κόκκινο είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024 και σε αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία. Η εν λόγω απόχρωση που συμβολίζει τον δυναμισμό και το πάθος είχε ρόλο πρωταγωνιστή στις συλλογές των οίκων Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham, David Koma, Di Petsa, Eudon Choi, Alexander McQueen και Prada, οι οποίοι μας παρουσίασαν κάθε πιθανό τρόπο για να το προσθέσουμε στο προσωπικό στιλ μας.

Διαβάστε Επίσης

Μετά την ενημέρωσή μας από τις συλλογές των οίκων όμως, χρειάζεται να ανακαλύψουμε τις συλλογές που προσφέρουν τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο χρώμα. Οι fashionistas του TikTok αποφάσισαν να μας βοηθήσουν, προτείνοντας ποιο είναι το πιο θηλυκό κόκκινο φόρεμα για τις ίδιες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα εφαρμοστό μίντι φόρεμα με πλέξη ριμπ και ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς, το οποίο έχει μακριά μανίκια και είναι τέλεια προσθήκη στη φθινοπωρινή και χειμερινή γκαρνταρόμπα μας. Το φόρεμα πρόκειται να το βρεις στη νέα συλλογή της H&M.

Για ποιο λόγο ξεχώρισαν το εν λόγω H&M φόρεμα; Αρχικά, αγκαλιάζει τη σιλουέτα με έναν άκρως κολακευτικό τρόπο, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της. Μπορείς μάλιστα να το φορέσεις τόσο σε casual περιστάσεις όσο και σε πιο σε βραδινές εξόδους σε συνδυασμό με εντυπωσιακά κοσμήματα. Φυσικά, μπορείς να δημιουργήσεις layering με πουκάμισα για ένα ακόμα πιο cozy αποτέλεσμα.

Δες εδώ το βίντεο

Get the item

Φόρεμα με πλέξη ριμπ H&M
Φόρεμα με πλέξη ριμπ H&M

Θα το βρεις εδώ

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ