Follow us

Το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχει τα festive στοιχεία που θέλουμε για τις γιορτές

Το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ιδανικό για τις γιορτινές ημέρες

Το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχει τα festive στοιχεία που θέλουμε για τις γιορτές Instagram

Μπορεί η θερμοκρασία να υποχώρησε μόλις πριν από λίγες ημέρες δίνοντας μας έτσι μία γεύση φθινοπωρινού καιρού όπου σιγά σιγά μετατρέπεται σε χειμερινός, βάζοντας μας έτσι σε γιορτινό κλίμα σχεδόν ένα μήνα πριν από τις πολυπόθητες χριστουγεννιάτικες γιορτές. Η περίοδος των Χριστουγέννων θα συμφωνούσαμε όλοι πως είναι ένα συναίσθημα το οποίο αρχίζει να χτίζεται μέσα μας από τις πρώτες κρύες ημέρες της εποχής. Μπορεί το κρύο να άργησε λίγο να έρθει φέτος χαρίζοντας μας ανοιξιάτικα φθινοπωρινές ημέρες, τώρα όμως που έχουμε αρχίσει να φοράμε τα κασκόλ μας και να αποζητάμε τις ζεστές σούπες, αρχίζουμε να αισθανόμαστε το xmas spirit και να σχεδιάζουμε τις ημέρες των γιορτών με περισσότερο ρεαλισμό.

Πέρα από όλα εκείνα που έχουμε να σχεδιάσουμε για τις γιορτινές ημέρες, μεγάλο ρόλο παίζουν και τα σύνολα τα οποία θα επιλέξουμε για να περάσουμε τις γιορτές. Τα looks μας είναι αυτά που θυμόμαστε αρκετές φορές αφότου οι γιορτές έχουν παρέλθει όπως και παίζουν τον ρόλο τους στη διάθεση και την αυτοπεποίθηση μας εκείνες τις ημέρες. Τα ρούχα τα οποία θα επιλέξουμε κατά τη διάρκεια των γιορτών επιθυμούμε να εκφράζουν τη γιορτινή μας διάθεση, να μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και φυσικά να ταιριάζουν στο στιλ και το γούστο μας.

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων μπορούμε με άνεση να είμαστε λίγο περισσότερο fancy όπως και bold στο ντύσιμο μας καθώς όλα τριγύρω μας μάς προτρέπουν, οι στολισμοί, τα λαμπάκια, τα glitter και τα στρας, να εγκλιματιστούμε κι εμείς στιλιστικά.

Πέρα από τις κλασικές παγιέτες τις οποίες μπορούμε να τις εντάξουμε με ευκολία σε κάθε xmas σύνολο μας ένα ακόμη χαρακτηριστικό γιορτινό ύφασμα είναι το βελούδο. Το βελούδο ειδικά σε αποχρώσεις του κόκκινου ή του σκούρου πράσινου μας δίνει αυτόματα ένα γιορτινό συναίσθημα. Το βελούδο επίσης είναι ένα ποιοτικό υλικό το οποίο είναι αρκετά formal, ιδανικό για αυτές τις περιστάσεις.

Ένα απόλυτα festive φόρεμα με βελούδινη όψη επέλεξε να φορέσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της δίνοντας μας έτσι την πρώτη έμπνευση για τα holiday looks μας. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα mini μακρυμάνικο turtleneck φόρεμα σε σκούρα βουργουνδί απόχρωση από τη χειμερινή συλλογή της Pink Woman. Το statement φόρεμα της συνδύασε με pointy γόβες σε metallic ασημί απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της


Το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την Pink Woman

Το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχει τα festive στοιχεία που θέλουμε για τις γιορτές
Μίνι φόρεμα με βελουτέ υφή, Pink Woman

Εάν επιθυμείς ένα παρόμοιο αλλά περισσότερο formal φόρεμα, ή εάν προτιμάς τα maxi φορέματα, η Pink Woman έχει στη συλλογή της το ιδανικό festive βελουτέ φόρεμα κατασκευασμένο από το ίδιο ύφασμα όμως σε άλλη γραμμή.

Maxi φόρεμα με βελουτέ υφή, Pink Woman
Maxi φόρεμα με βελουτέ υφή, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ