Follow us

Η Λένα Δροσάκη φόρεσε τις διαχρονικές γόβες που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της

Οι αγαπημένες γόβες της Λένας Δροσάκη ταιριάζουν με όλα τα festive looks σου.

drosaki NDP Photo Agency

Εκτός από κάποια ρούχα που έχουν διαχρονική αξία, η capsule γκαρνταρόμπα αποτελείται και από κάποια must have παπούτσια που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Ένα από αυτά φωτογράφησε και δημοσίευσε πρόσφατα και η Λένα Δροσάκη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες γόβες με μπαρέτα ου δένει γύρω από τον αστράγαλο, τις οποίες μπορείς να βρεις τόσο στον Harala. Οι μαύρες γόβες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και όχι άδικα. Είναι ιδανικές για κάθε περίοδο του χρόνου, ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου στιλ και ηλικίας, ενώ είναι ένα στιλ παπουτσιών που παραμένει αναλλοίωτο από τις τάσεις της μόδας.

Διαβάστε Επίσης

Φέτος μάλιστα, οι μαύρες γόβες βρίσκονται στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, σύμφωνα με τους οίκους Prada, Saint Laurent, Moschino, Dolce & Gabbana, Christopher Kane, Tory Burch, Huishan Zhang, No. 21, Versace και Schiaparelli. Φυσικά, οι μαύρες γόβες είναι ιδανικές και για τα looks που θα δημιουργήσετε στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Οι αγαπημένες γόβες της Λένας Δροσάκη

drosaki

Get the Item

Μαύρες δερμάτινες γόβες Carrano Haralas

Μαύρες δερμάτινες γόβες Carrano Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ