Follow us

Η Χριστίνα Κοντοβά προτείνει πώς να δημιουργήσεις ένα festive look με ένα lingerie dress

Ο ιδανικός χειμερινός τρόπος που φόρεσε το silky dress της αυτή την εποχή

Η Χριστίνα Κοντοβά προτείνει πώς να δημιουργήσεις ένα festive look με ένα lingerie dress Instagram

Κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα έχουμε απόλυτα συνδεδεμένα στο μυαλό μας με μια συγκεκριμένη εποχή, κάτι που με το σωστό styling μπορεί εύκολα να αλλάξει. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν αρκετά από τα φορέματα τα οποία προτιμάμε την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τα lingerie dresses παρόλο που μέχρι στιγμής είχαν κατοχυρώσει τη θέση τους στις εμφανίσεις μας από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο, με το σωστό styling combo και στην κατάλληλη περίσταση, μπορούμε να τα εντάξουμε και στις χειμερινά μας looks.

Η περίοδος των γιορτών, τα parties και τα ρεβεγιόν που πρόκειται να παρευρεθούμε, μας βάζουν στη διαδικασία αναζήτησης των σωστών outfit έτσι ώστε να αισθανόμαστε αλλά και να δείχνουμε festive. Φυσικά πάντα μια καλή ιδέα είναι να αξιοποιούμε και να εκμεταλλευόμαστε τα pieces που έχουμε ήδη στη συλλογή μας, όπως ένα slip dress. Ένα slip dress μπορεί να μας χαρίσει θηλυκότητα και φινέτσα σε ένα χριστουγεννιάτικο party ενώ η Χριστίνα Κοντοβά, μας πρότεινε μέσω της εμφάνισης της έναν πολύ stylish τρόπο για να εντάξουμε ένα lingerie φόρεμα στις festive εμφανίσεις μας.

Πέρα από τον festive και χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα του κόκκινου χρώματος, τη φετινή σεζόν, το κόκκινο χρώμα είναι ένα από τα επικρατέστερα color trends της σεζόν, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα τα Χριστούγεννα να δημιουργήσουμε ένα ενημερωμένο Xmas look. Η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε ένα strapped satin slip dress σε μπορντώ χρώμα και maxi μήκος το οποίο συνδύασε με μακρυμάνικο see through μαύρο top. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρες μπότες.

Δες την εμφάνισή της


Το φόρεμα της Χριστίνας Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά προτείνει πώς να δημιουργήσεις ένα festive look με ένα lingerie dress
Silky strap dress, CKontova

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ