Follow us

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 18 και θυμίζει ολοένα και περισσότερο τη μαμά της όταν πρωτοξεκίνησε

Όλες οι beauty αναφορές της από τη Δέσποινα Βανδή.

Μελίνα Νικολαΐδη (1)

Η μονάκριβη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, έκλεισε σήμερα, 8 Φεβρουαρίου, τα 18 της χρόνια. Και όσο μεγαλώνει η ενήλικη πλέον Μελίνα, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Μοιάζει ολοένα και περισσότερο στη διάσημη μητέρα της, πράγμα που θα διαπιστώσεις πανεύκολα αν ανατρέξεις σε παλιές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή, από τα ξεκινήματά της.

Παρ' όλο που είναι πολύ μικρή ακόμα, το νεαρό αυτό της ηλικίας της δεν την εμποδίζει από το να υιοθετεί τις beauty τάσεις και να έχει ήδη κατασταλάξει στο δικό της προσωπικό στιλ. Βέβαια, πολλές από τις αναφορές που έχει ενστερνιστεί θυμίζουν πολύ τη μαμά της, όπως για παράδειγμα το μήκος των μαλλιών της.

15 παιδιά ξένων και Ελλήνων celebrities που έχουν απίστευτη ομοιότητα με τους διάσημους γονείς τους

Μπορεί η μικρή Μελίνα να είναι φυσική μελαχρινή, μην έχοντας επέμβει ποτέ στο χρώμα των μαλλιών της, όμως προτιμά το ημίμακρο μήκος σε αυτά, όπως ακριβώς και η Δέσποινα Βανδή. Αν θυμάσαι, για πολλά χρόνια τα είχε πολύ μακριά (ακολουθώντας τις τάσεις όπως κάνουν οι περισσότερες έφηβες), όμως δεν έχουν περάσει πάνω από 3 μήνες από την ημέρα που αποφάσισε να τα κόψει αρκετά, με το μήκος τους πλέον να μην ξεπερνά κατά πολύ τους ώμους της - όπως ακριβώς και της μαμάς της.

Θυμήσου τη με μακριά μαλλιά:

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 18 και θυμίζει ολοένα και περισσότερο τη μαμά της όταν πρωτοξεκίνησε
Μελίνα Νικολαΐδη (2)

Το πρόσφατο look της:

Δέσποινα Βανδή | Τα πλάνα που δημοσίευσε με τη Μελίνα Νικολαΐδη, λίγο πριν τα 18α γενέθλιά της
Μελίνα Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαΐδη | Με ανανεωμένα καρέ μαλλιά σε έξοδο με τη Δέσποινα Βανδή και τη φίλη της

Επιπλέον, τα φυσικά, πυκνά φρύδια της αλλά και το μηδαμινό μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φρεσκάδα της ηλικίας της θυμίζει πολύ τη νεαρή Δέσποινα, στο ξεκίνημα της καριέρας της. Τέλος, μοιάζουν πολύ και στο χαμόγελο, αφού ο τρόπος που χαμογελούν είναι πανομοιότυπος.

Loading...

Όλες οι φορές που η Χριστιάνα Μπέτα και η Μελίνα Νικολαΐδη ανακύκλωσαν στις εμφανίσεις τους τα ρούχα των διάσημων μαμάδων τους

Για να μην αναφέρουμε και το ταλέντο της στο τραγούδι, αφού τα γονίδια δεν την προίκισαν μόνο με μια φυσική λάμψη και ομορφιά που μαγνητίζει, αλλά και με μια υπέροχη φωνή.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ