Follow us

Το makeup trick της Δούκισσας Νομικού που πρέπει να αποφύγεις αν έχεις μικρά μάτια

Και τα must μολύβια ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου για να αναδείξεις το βλέμμα σου.

Δούκισσα Νομικού NDP

Άλλη μια φορά που η Δούκισσα Νομικού μάς καθήλωσε με το μακιγιάζ της, με το απαλό smokey eye look και τα διάφανα χείλη της να αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή όχι μόνο για τη βόλτα με τις φίλες σου αλλά ακόμα και για μια βραδινή, πιο επίσημη έξοδο.

Πιο αναλυτικά, το μοντέλο και παρουσιάστρια, με τη βοήθεια του αγαπημένου της makeup artist Παντελή Τουτουντζή, δημιούργησε ένα πολύ mild smokey στα μάτια με καφέ αποχρώσεις ενώ χάρισε στα μήλα ένα απαλό ροζ χρώμα για μια έξτρα δόση υγείας. Όσο για τα χείλη, επέλεξε να τα αφήσει σχεδόν φυσικά, αφού δεν πέρασε χρώμα αλλά μόνο ένα διάφανο lip gloss για λάμψη, κάτι που τα έκανε να δείχνουν πολύ ζουμερά και glossy.

Πιο κομψή από ποτέ η Βίκυ Καγιά | Το ολοκαίνουριο κούρεμα έδωσε άλλη πνοή στην εμφάνισή της

Loading...

Το twist στο μακιγιάζ της ωστόσο ήταν το μαύρο kajal μολύβι στο εσωτερικό των κάτω βλεφαρίδων, κάτι που τελευταία δεν βλέπουμε πολύ στα makeup looks που θαυμάζουμε στο Instagram. Το kajal μαύρο ή καφέ μολύβι ήταν μια τάση που πρωταγωνιστούσε στα 00s, ωστόσο ξεχάστηκε σχετικά γρήγορα λόγω του ότι το μαύρο και εν γένει το σκούρο χρώμα στο εσωτερικό του ματιού το κάνει να δείχνει πιο μικρό και με κάποιον τρόπο σκοτεινιάζει το βλέμμα.

Φυσικά, το συγκεκριμένο look ταίριαξε πολύ στη Δούκισσα αφού ανέδειξε το ανοιχτόχρωμο χρώμα των ματιών της ενώ τόνισε το αμυγδαλωτό τους σχήμα που κάθε άλλο παρά μικρό είναι.

Συμβουλές μακιγιάζ για μικρά μάτια

Η συμβουλή μας λοιπόν είναι να αποφεύγεις το μαύρο μολύβι αν τα μάτια σου είναι κάπως πιο μικρά από αυτό που θα ήθελες και να προτιμήσεις αντ᾽αυτού ένα μπεζ ή λευκό που όχι μόνο θα τα κάνει να φανούν πιο μεγάλα αλλά και πιο ξεκούραστα. Επιπλέον, το ανοιχτόχρωμο μολύβι, όπως ακριβώς και οι ανοιχτόχρωμες σκιές, έχει το πλεονέκτημα ότι χαρίζει ένα φρέσκο, ζωντανό βλέμμα ενώ αναδεικνύει ακόμα περισσότερα τα (σκούρα) καστανά μάτια.

Άσε που το λευκό μολύβι ή eyeliner έχει γίνει μεγάλη τάση τελευταία, ιδίως μετά το show του Dior στη φετινή Haute Couture Week του Παρισιού, όπου ανεδείχθη το white liner στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων ως ένα από τα πιο δημοφιλή makeup trends της εαρινής σεζόν.

Now trending | Η νέα τάση στο eye liner θα δώσει έναν κοριτσίστικο αέρα στα looks σου

Loading...
Loading...

Δες παρακάτω τις αγαπημένες μας επιλογές σε eye pencils:

Το makeup trick της Δούκισσας Νομικού που πρέπει να αποφύγεις αν έχεις μικρά μάτια - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ