Follow us

Now trending | Η νέα τάση στο eye liner θα δώσει έναν κοριτσίστικο αέρα στα looks σου

Οι αγαπημένες μας επιλογές σε eye liner για να πετύχεις το παραμυθένιο "fairy-wing" liner.

eye liner iStock

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί πάμπολλα makeup trends που αφορούν διάφορους τρόπους εφαρμογής του eye liner, έχοντας όλοι τους σαν στόχο να δώσουν έμφαση στο βλέμμα και να τονίσουν το σχήμα των ματιών μας. Graphic eye liner, reverse liner, double-wing, cat- eye... Όλα τους πολυσυζητημένα και πολυφωτογραφημένα σε catwalks αλλά και celebrities που τα επιλέγουν για επίσημες, και όχι μόνο, εμφανίσεις.

Με την έλευση του ᾽22 όμως, άλλο ένα eye liner trend έχει κάνει την εμφάνισή του, με τα social media trends να το ανακηρύσσουν στην τάση της χρονιάς. Ο λόγος για το "Fairy-wing liner", που απ´ότι φαίνεται εμπνέεται από τις... νεράϊδες των παραμυθιών. Κι όντως, αν το παρατηρήσεις, θυμίζει λίγο τα αγαπημένα πλάσματα των μικρών κοριτσιών, καθώς οι αιθέριες γραμμές σε ελεύθερο σχέδιο και λευκό χρώμα παραπέμπουν άνετα εκεί.

Loading...

Το νέο αυτό trend κρύβει μια έντονη δημιουργικότητα, καθώς αν θες να το υιοθετήσεις πρέπει να έχεις έντονη φαντασία (και χρόνο). Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τα σχέδια που μπορείς να κάνεις, αρκεί να είναι παιχνιδιάρικα. Το κοινό χαρακτηριστικό όμως των looks που είδαμε είναι ότι όλα είναι δημιουργημένα με φίνες γραμμές εστιασμένες στην εξωτερική γωνία του ματιού, και μάλιστα σε λευκό χρώμα - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο χρώμα θες, ακόμα και μοβ, κυπαρισσί ή μαύρο. Κατά κοινή ομολογία όμως, το λευκό είναι αυτό που θα αποδώσει καλύτερα την έννοια του "fairy-wing liner".

Loading...

To "Eye Blush" trend είναι ο νέος τρόπος για να χαρίσεις στο δέρμα σου μια φρέσκια, νεανική όψη

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας eye-liners που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις το trend:

Now trending | Η νέα τάση στο eye liner θα δώσει έναν κοριτσίστικο αέρα στα looks σου
Infiny Dip Liner, Lunar White, Mon Rêve. Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί σε άλλες 5 αποχρώσεις.
eye liner
Epic Wear Liner Stick, Pure Whiteg, NYX Professional Makeup

Βέβαια, πολύ ωραία δουλειά μπορείς να κάνεις ακόμα και με μαύρα eye liners. Αγαπημένο μας είναι το liquid liner της Smashbox σε μορφή στιλό, που σε βοηθά πολύ να πετύχεις λεπτές γραμμές με απόλυτη ακρίβεια, ακόμα κι αν είσαι αρχάρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ