Follow us

Αυτά είναι τα προϊόντα που μου χάρισαν απόλυτα ενυδατωμένη και σφριγηλή επιδερμίδα

Η σειρά "Today is a Good Day" της DUST+CREAM είναι best value for money και η καλύτερη που έχω δοκιμάσει τελευταία.

skin iStock

Η DUST+CREAM, η αμιγώς ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών που βρίσκεται πλέον σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην Κύπρο, είναι η εταιρεία που προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες, καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας, αποτελώντας ένα από τα πιο δημοφιλή brands της αγοράς.

Αποκλείεται να μην έχεις μπει έστω μια φορά σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματά της ή στο e-shop της και να μην έχεις εντυπωσιαστεί από την πληθώρα των "ξεχωριστών” προϊόντων που μπορείς να βρεις στα ράφια ή στο εύχρηστο site της. Εξάλλου, πρόκειται για τα καλλυντικά που φορούσαν ανελλιπώς τα μοντέλα του GNTM - οπότε οι fans του διαγωνισμού με καταλαβαίνουν.

Δεν είναι όμως μόνο τα προϊόντα μακιγιάζ στα οποία ειδικεύεται το συγκεκριμένο brand. To skincare και η περιποίηση της επιδερμίδας είναι άλλος ένας τομέας στον οποίον έχει εισβάλλει δυναμικά η DUST+CREAM, με κρέμες και ορούς που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους.

Κι ευτυχώς, καθώς το brand παρέχει skincare προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας με μια υψηλή σχέση ποιότητας και τιμής, καθιστώντας τα best value for money για όλα τα βαλάντια και όλες τις ανάγκες.

Κι αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ κι εγώ καθώς τα δοκίμασα επισταμένα για μεγάλη χρονική περίοδο - έπειτα από δοκιμές άπειρων προϊόντων, και πλέον μπορώ να δηλώσω με σιγουριά ότι η "Today is a Good Day" σειρά της DUST+CREAM είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αναδείχθηκε σε "Προϊόν της Χρονιάς" με τη συμμετοχή 6 προϊόντων στην κατηγορία "Κρέμες Προσώπου" για το 2022.

Loading...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Παρ' όλο που έχω αρκετά λιπαρή επιδερμίδα, έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει τάσεις αφυδάτωσης και ξηρότητας με αποτέλεσμα να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους οι πρώτες λεπτές γραμμές στο μέτωπο, ενώ οι ρινοπαρειακές γραμμές (ή γραμμές γέλιου) γίνονται πιο έντονες και σταθερές με τον καιρό. H απότομη άνοδος της θερμοκρασίας και η έντονη ζέστη έχουν συμβάλλει σημαντικά στο να πάθει ένα μικρό σοκ το δέρμα μου αλλά και να χάσει τα απαραίτητα επίπεδα υγρασίας που χρειάζεται για να παραμείνει ελαστικό, ενυδατωμένο και απαλό.

Αυτά είναι τα προϊόντα που μου χάρισαν απόλυτα ενυδατωμένη και σφριγηλή επιδερμίδα

Η λύση

Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω για πρώτη φορά τη θαυματουργή ρετινόλη, που θεωρείται η βασίλισσα της αντιγήρανσης. Ο αντιρυτιδικός συμπυκνωμένος ορός ρετινόλης με 80% φυσικά συστατικά της DUST+CREAM ήταν αναμφισβήτητα η καταλληλότερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Εμπλουτισμένος με υαλουρονικό οξύ και ένα μοναδικό συνδυασμό εκχυλίσματος βρώμης, νιασιναμίδης και energy boosting παράγοντα για μέγιστη ενυδάτωση, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και βελτιώνει την υφή και την όψη της επιδερμίδας.

dust n cream

Σε συνδυασμό μάλιστα με την αντιρυτιδική κρέμα νυκτός με ενισχυτικό κολλαγόνου που προσομοιάζει τη δράση της ρετινόλης, το αποτέλεσμα ήταν άμεσο αλλά και εντυπωσιακό. Διαπίστωσα μια βελτίωση στην ελαστικότητα της επιδερμίδας, αλλά και ενίσχυση της λάμψης και της ενυδάτωσης της. Περιέχει αμυγδαλέλαιο, βούτυρο καριτέ, έλαια αβοκάντο και jojoba που περιποιούνται και θρέφουν το δέρμα. Με φυτικό δραστικό εκχύλισμα από "πράσινο χαβιάρι", αυξάνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και αποτρέπει το σχηματισμό ρυτίδων.

dust n cream

Hint: Και τα δύο προϊόντα είναι κατάλληλα για τη νυχτερινή skincare ρουτίνα σου κι αυτό γιατί η ρετινόλη είναι ένα ενεργό συστατικό που δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε επιδερμίδα που πρόκειται να εκτεθεί στον ήλιο, για αποφυγή ερεθισμών, ερυθρότητας, ακόμα και εγκαύματος. Εννοείται ότι το αντηλιακό δεν πρέπει να αμελείται ποτέ το επόμενο πρωί (έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να το ξεχνάς, πόσο μάλλον όταν έχει προηγηθεί η χρήση ρετινόλης το βράδυ).

Ωστόσο, κι επειδή το δέρμα μου χρειαζόταν επειγόντως ενυδάτωση, αποφάσισα να εντάξω στην πρωινή ρουτίνα μου τον ενυδατικό ορό προσώπου με υαλουρονικό οξύ και λεπτόρρευστη μη λιπαρή υφή, που είναι ειδικά σχεδιασμένος για να ενισχύει άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Με αλλαντοΐνη, φυσικά σάκχαρα και εκχυλίσματα ιβίσκου και καρπού tamarind, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

dd
dust n cream

Δες περισσότερα στο www.dustandcream.gr αλλά και στο Instagram, Facebook και Tiktok.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ