Follow us

Αυτό είναι το primer κατά της λιπαρότητας που θα αγόραζα σίγουρα ξανά και ξανά

Αν ανήκεις στις γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα, το χρειάζεσαι asap.

skin iStock

Εάν έχεις λιπαρό δέρμα σαν και μένα, σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει πολλές φορές ότι το μακιγιάζ σου "λιώνει" ύστερα από λίγη ώρα. Δεν χρειάζεται δε να περιγράψω τι γίνεται στις μεγάλες ζέστες ή στις ημέρες που σε βλέπει ο ήλιος λίγο παραπάνω, επειδή κάνεις βόλτα στη θάλασσα ή κάθεσαι για καφέ σε έναν ανοιχτό χώρο. Μάλιστα, οι πολύ λιπαρές επιδερμίδες τείνουν να γυαλίζουν ακόμα κι αν δεν είναι καθόλου βαμμένες!

'Υστερα από πολλή έρευνα και δοκιμή, κατέληξα ότι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσω σταθερό το μακιγιάζ μου αλλά και να μην εμφανίζω αντιαισθητική γυαλάδα και λιπαρότητα, είναι να εντάξω τα primers στη διαδικασία του makeup. Μπορεί να πιστεύεις ότι πρόκειται για ένα περιττό προϊόν και να προτιμάς να αρκεστείς σε λιγότερα προϊόντα για τη βάση σου, όμως η αλήθεια είναι ότι το χρειάζεσαι asap αν ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που περιγράφουμε.

Perfect base | 4 tips για άψογη εφαρμογή του foundation

Και ποιο είναι το καλύτερο primer, θα ρωτήσεις δικαίως. Το αγαπημένο μου, και που σίγουρα θα αγόραζα ξανά και ξανά, είναι το Photo Finish Control Mattifying Primer της Smashbox. Ένα διάφανο gel primer που βοηθά στον έλεγχο της λιπαρότητας αφού περιέχει στη φόρμουλά του Αμαμυλίδα (witch hazel), Σαλυκιλικό οξύ και Ψευδάργυρο (Zink) ενώ χαρίζει ματ αποτέλεσμα.

Αυτό είναι το primer κατά της λιπαρότητας που θα αγόραζα σίγουρα ξανά και ξανά

Primer ματιών | Τι είναι και πόσο χρησιμεύει στο μακιγιάζ;

Ταυτόχρονα, είναι εμπλουτισμένο με Silkscreen Complex για να δημιουργεί μια μεταξένια ασπίδα προστασίας που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει, βελτιστοποιεί την υφή της και την ενδυναμώνει απέναντι στην περιβαλλοντική μόλυνση και το μπλε φως.

Άλλες αγαπημένες επιλογές μου που μπορείς να εξετάσεις είναι οι παρακάτω:

Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer, MAC Cosmetics

Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer, MAC Cosmetics

Primer λάμψης που προετοιμάζει την επιδερμίδα για ομοιόμορφη εφαρμογή του μέικ απ, ενώ προσφέρει συγχρόνως καταπραϋντική ενυδάτωση και λάμψη που διαρκούν έως και 8 ώρες. Η υβριδική υδατική σύνθεση σε μορφή τζελ περιλαμβάνει την τεχνολογία Moisture-Reserve με ευεργετικά συστατικά για την επιδερμίδα, όπως υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη που προσφέρουν άμεση ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα, χαρίζοντας απαλή αίσθηση και φρεσκάδα

Photo Finish Foundation Primer, Smooth & Blur, Smashbox

Photo Finish Foundation Primer, Smooth & Blur, Smashbox

Αυτό το διάφανο face primer gel λειαίνει την επιδερμίδα και σβήνει τις ατέλειες. Δημιουργήθηκε για να βοηθάει το makeup να δείχνει καλύτερο και να διαρκεί περισσότερο στις φωτογραφίσεις.

Photo Finish Illuminate Glow Primer, Smashbox

Photo Finish Illuminate Glow Primer, Smashbox

Λεπτόρρευστο primer που χαρίζει φωτεινότητα και είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που αγαπούν την επιδερμίδα για φωτεινή, λαμπερή επιδερμίδα όλη μέρα.

NUXE Crème Prodigieuse Boost Multi-Perfection Smoothing Primer

NUXE Crème Prodigieuse Boost Multi-Perfection Smoothing Primer

Primer χωρίς χρώμα που διαθέτει ένα σύμπλεγμα πολλαπλών πλεονεκτημάτων για να δρα σε 5 ορατά σημάδια που προκαλούνται από την πολυάσχολη καθημερινότητα: πρώτα σημάδια γήρανσης, σημάδια κόπωσης, θαμπή επιδερμίδα, ατέλειες, γυαλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ