Follow us

Barbie Blonde | Η απόχρωση ξανθού που έχει κερδίσει τις πιο δημοφιλείς fashionistas φέτος

Τα ξανθά μαλλιά της Barbie έκαναν θραύση το καλοκαίρι και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και το φθινόπωρο.

Barbie Splash News / Ideal Image

Barbiecore: Ένας όρος που έκανε πολύ πρόσφατα την εμφάνισή του στο διαδίκτυο και στα social media και φαίνεται να έχει κερδίσει σύσσωμο τον κόσμο της μόδας αλλά και της ομορφιάς. Πολύ περιληπτικά, πρόκειται για μια τάση που προκρίνει το ροζ χρώμα (και κυρίως το σκούρο φούξια ή αλλιώς magenta) σε ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια ενώ ορίζει το ρομαντικό, girly look ως το απόλυτο style της σεζόν - και απ'ότι φαίνεται, όχι μόνο της φετινής σεζόν.

Τι είναι το Barbiecore; Όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς

Μπορεί να σκεφτείς ότι αφορμή γι᾽αυτή τη φρενίτιδα με το στιλ της Barbie υπήρξε η πολυαναμενόμενη, ομώνυμη ταινία που πρόκειται να βγει σύντομα στους κινηματογράφους, με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling. Πράγματι, με την κυκλοφορία των πρώτων εικόνων της ταινίας, δημιουργήθηκε στις περισσότερες γυναίκες μια επιθυμία να αντιγράψουν στοιχεία της εμφάνισης της πρωταγωνίστριας, οι βάσεις ωστόσο για το Barbiecore είχαν ήδη τεθεί από την πασαρέλα, και πιο συγκεκριμένα από τον οίκο Valentino.

Η επίδραση του Barbiecore όμως δεν σταματά στη μόδα - επεκτείνεται και στον χώρο της ομορφιάς, αφού το ροζ επικρατεί στο μακιγιάζ και στο μανικιούρ μας ενώ τα κλασικά ξανθά μαλλιά της Barbie έχει γίνει η αγαπημένη βαφή μαλλιών των ορκισμένων ξανθών, και όχι μόνο.

Φέρε στο μυαλό σου την κατάξανθη Margot Robbie στην ταινία Barbie: Σε αυτό ακριβώς το ξανθό αναφερόμαστε, που στην ουσία αντιγράφει πιστά το χρώμα μαλλιών της πολυαγαπημένης κούκλας της Mattel.

Loading...
Loading...

Τo Barbie Blonde είναι το φωτεινό, λαμπερό ξανθό που συνδυάζει πλατινέ και icy με soft blonde τόνους. Φυσικά, το τελικό αποτέλεσμα ποικίλει ανάλογα με τον τόνο που θα επιλέξεις αλλά και τη βάση σου.

Φροντίδα μαλλιών μετά τις διακοπές | Όλα τα βήματα για να επαναφέρεις τη λάμψη τους

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Τι να προσέξεις:

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν μπορεί να θεωρηθεί μια low-maintenance βαφή, αφού χρειάζεται τακτική συντήρηση και συχνές επισκέψεις στον κομμωτή σου, ένα γεγονός που χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου αν θες να τα βάψεις στη συγκεκριμένη απόχρωση. Βέβαια, αυτό ισχύει για τις περισσότερες βαφές ξανθού, και πιθανόν το έχεις ήδη διαπιστώσει αν είσαι fan αυτού του χρώματος. Επιπλέον, η περιποίηση πρέπει να είναι στοχευμένη και να περιλαμβάνει προϊόντα για βαμμένα μαλλιά αλλά και σαμπουάν με μωβ ή λιλά χρωστικές στη σύνθεσή τους οι οποίες εξουδετερώνουν τους κίτρινους τόνους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ