Follow us

Αφυδατωμένα, ξηρά χείλη από το κρύο; Με αυτά τα lip balms θα δεις αμέσως διαφορά

Χάρισε στα χείλη σου άφθονη λάμψη και ενυδάτωση με αυτά τα βάλσαμα χειλιών.

skin Pixel Formula

Αν ανήκεις στις γυναίκες που τα χείλη τους "σκάνε" με το παραμικρό, το πρόβλημα πιθανόν να έχει ενταθεί τις τελευταίες μέρες με την απότομη πτώση της θερμοκρασίας. Η ενοχλητική ξηρότητα που προκαλείται από το κρύο μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πόνο στην περιοχή, ενώ το αντιαισθητικό ξεφλούδισμα εμποδίζει το κραγιόν να απλωθεί σωστά ή/και να δείξει όμορφο στα χείλη σου.

Μάλιστα, το γεγονός ότι νιώθουμε περίεργη την υφή και την όψη τους αμέσως μόλις πέσει έστω λίγο η θερμοκρασία, σημαίνει ότι το έντονο κρύο και η υγρασία είναι ο Νο.1 παράγοντας ξηρότητας των χειλιών μας, που όχι μόνο τα αφυδατώνει αλλά και τα ταλαιπωρεί ιδιαίτερα.

Η σωστή φροντίδα για απαλά και λεία χείλη ακόμα κι όταν κάνει κρύο

Η λύση; Τα lip balms ή lip masks - δεν έχει πολλή σημασία ποιο θα διαλέξεις καθώς η διαφορά μεταξύ τους είναι μικρή. Πρόκειται για ενυδατικά προϊόντα κλεισμένα είτε σε βαζάκια είτε σε κλασικές lipstick συσκευασίες, που περιέχουν βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά, και ενυδατώνουν σε βάθος τα χείλη. Ειδικότερα για τις lip masks, εφαρμόζονται κυρίως το βράδυ (αφού θεωρούνται "μάσκες") και δρουν κατά τη διάρκεια της νύχτας θρέφοντας τα χείλη. Φυσικά, πολλές κοπέλες (όπως κι εμείς) εφαρμόζουν τις lip masks και το πρωί, αφού λατρεύουν αυτή την ακαταμάχητη λάμψη με διάρκεια που χαρίζουν στα χείλη.

5 βελούδινα, πολυχρηστικά balms για υπέροχη λάμψη και ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα

Συμπερασματικά, η συνεχής ενυδάτωση που μπορείς να τους προσφέρεις εύκολα, κάθε στιγμή της ημέρας, είναι σωτήρια και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στα χείλη σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφοδιαστείς με ένα καλό lip balm ή lip mask το οποίο θα απλώνεις με τα δάχτυλά σου κάθε στιγμή που νιώθεις ότι τα χείλη σου σκάνε.

Απολέπιση χειλιών | Γιατί πρέπει να τη βάλεις στη ζωή σου αν θες απαλά, ενυδατωμένα χείλη

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας ενυδατικά βάλσαμα χειλιών που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς:

Μέλι + Θυμάρι Lip Balm, KORRES

Μέλι + Θυμάρι Lip Balm, KORRES

Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, άμεση ανακούφιση σε ξηρά και σκασμένα χείλη. Με Ελληνικό βαλσαμέλαιο και βιταμίνη Ε.

Lip Conditioner, Caudalie

Lip Conditioner, Caudalie

Ενυδατικό βάλσαμο χειλιών Lip Conditioner της Caudalie εμπλουτισμένο με θρεπτικό έλαιο σταφυλιού και αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες σταφυλιού που προστατεύει και καταπραΰνει διαρκώς τα ξηρά χείλη.

Scrub & Nourish, Dr. Pawpaw

Scrub & Nourish, Dr. Pawpaw

Δύο σε ένα ενυδατικό προϊόν για τα χείλη που περιέχει scrub και balm με 3 συστατικά - παπάγια, λάδι ελιάς και αλόη, για απόλυτη θρέψη, ενυδάτωση και αναπλήρωση των χειλιών.

Nutritive Lip Balm, Sisley

Nutritive Lip Balm, Sisley

Θρεπτικό βάλσαμο χειλιών με 3 πολύτιμα έλαια που θρέφουν σε βάθος τα ξηρά χείλη και επαναφέρουν άμεσα την απαλότητα και λάμψη σε αυτά.

Αυτή η μάσκα νυκτός δρα σαν καταπραϋντικό βάλσαμο που αγκαλιάζει τα χείλη ενισχύοντας την ενυδάτωσή τους.
Ισχυρά αντιοξειδωτικά θρέφουν και αναζωογονούν τα αφυδατωμένα χείλη ενώ κοιμάσαι. Χάρη στη σύνθεσή της με βάση το υαλουρονικό οξύ και μεταλλικά στοιχεία, θρέφει τα χείλη σε βάθος, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα.

Very Rose Lip Balm, Nuxe

Very Rose Lip Balm, Nuxe

Τα ενεργά του συστατικά, όπως το εκχύλισμα ελαίου εκατόφυλλης τριανταφυλλιάς Μαρόκου, το έλαιο ηλίανθου, το κερί μέλισσας και το βούτυρο καριτέ ενυδατώνουν και απαλύνουν χαρίζοντας απαλή ροζ λάμψη στα χείλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ