Follow us

Παντρεύεσαι; 8 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν τα πιο κομψά bridal χτενίσματα για να πάρεις ιδέες

Τα χτενίσματα που θα αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Μαρία Σολωμού NPD

Στην πασαρέλα του "Yes I Do" περπάτησαν πριν λίγες ώρες μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες, που ντύθηκαν νύφες και εντυπωσίασαν με τα εκθαμβωτικά bridal gowns τους αλλά και τα beauty looks τους. Μακιγιάζ και μαλλιά ήταν έτσι επιλεγμένα, ώστε όχι μόνο να ταιριάζουν με την κάθε νυφική δημιουργία αλλά και να αναδεικνύουν το μοναδικό στιλ κάθε celebrity.

Εμείς πάντως δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε πιο προσεκτικά τα bridal χτενίσματά τους, που ήταν όλα προσαρμοσμένα στην κάθε μοναδική προσωπικότητα. Κομψά και θηλυκά, αποτελούσαν την πιο σύγχρονη εκδοχή των κλασικών νυφικών χτενισμάτων, που κάνουν την όλη εμφάνιση να δείχνει πιο fresh και νεανική, όπως ακριβώς προτάσσουν τα bridal trends για το 2023.

Bridal Hair | 4 κομψά χτενίσματα για νύφες με μακριά μαλλιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Έτσι, εντυπωσιαστήκαμε από το afro look της Μαρίας Σολωμού, που επέλεξε να αφήσει τα φυσικά της μαλλιά να αναδειχθούν από το να τα ισιώσει ή να αλλάξει εντελώς το hair look της - όπως ίσως θα έκανε κάποια νύφη με (πολύ) σγουρά μαλλιά. Είναι μια σούπερ επιλογή για σένα που θες να κάνεις τη διαφορά και να μην ακολουθήσεις την πεπατημένη στα bridal hairstyles.

Αλλά και οι πιο κλασικοί κότσοι και αλογοουρές που είδαμε μας άρεσαν, καθώς όλα τους είχαν μια πιο σύγχρονη πινελιά που τα έκανε πιο μοντέρνα. Τέλος, οι κλασικοί κυματισμοί αλλά και τα mermaid waves είναι ό, τι πιο girly μπορείς να κάνεις αν παντρεύεσαι και είναι χτενίσματα που θα λατρεύουμε πάντα, ιδίως για καλοκαιρινούς γάμους, αφού θυμίζουν καλοκαιράκι και ξέγνοιαστες στιγμές. Ομολογουμένως, ήταν πραγματικά δύσκολο να επιλέξουμε μόνο 5 χτενίσματα, καθώς όλα ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Χριστίνα Μπόμπα | Το λάθος στο μακιγιάζ της που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και σπυράκια - και πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεις

Δες παρακάτω όλες τις Ελληνίδες celebrities και influencers που ξεχωρίσαμε:

Μαρία Σολωμού & Μαριάννα Παινέση με afro-curly hair

Παντρεύεσαι; 8 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν τα πιο κομψά bridal χτενίσματα για να πάρεις ιδέες
bridal
bridal

Χριστίνα Μπόμπα με casual κυματισμούς

bridal
bridal

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με περίτεχνη αλογοουρά

bridal
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Χαρά Παππά & Δώρα Κατσικογιάννη με top-knots

bridal

Άννα Πρέλεβιτς με sleek κυματιστή αλογοουρά

bridal
Πρέλεβιτς
Πρέλεβιτς

Plus

Σπυρούλα Κάιζερ με mermaid waves

bridal

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ