Follow us

Quiet luxury at its best | Αυτό είναι το καλοκαιρινό χρώμα κραγιόν που δείχνει πολυτελές σε όλες τις επιδερμίδες

Και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το μαυρισμένο ή σταρένιο δέρμα.

Margot Robbie Splash News / Ideal Image

To quiet luxury, ή αλλιώς η "ήσυχη πολυτέλεια", είναι μια νέα τάση που καλά κρατεί όχι μόνο στη μόδα αλλά και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, από το μακιγιάζ, τα μαλλιά και το μανικιούρ, μέχρι ακόμα και την επιλογή του αρώματος, ίσως και ενός γενικότερου τρόπου ζωής και lifestyle.

Κι ενώ μέχρι πρότινος μας είχε απασχολήσει κυρίως το μανικιούρ, με τις διακριτικές αποχρώσεις να ορίζουν απόλυτα αυτή την "ήσυχη πολυτέλεια" που προτάσσει το trend, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τα χρώματα στα κραγιόν που χαρίζουν αυτήν ακριβώς την κομψότητα που αποζητάμε πάντοτε σε μια εμφάνιση.

5 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν τα χρώματα κραγιόν που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε φέτος το καλοκαίρι

Συγκεκριμένα, ένα είναι το χρώμα κραγιόν που, κατά γενική ομολογία, ταιριάζει απόλυτα στην τάση του quiet luxury, και αυτό είναι το απαλό σομόν ή το nude. Φυσικά, αυτό μπορεί να αλλάζει ανάλογα με τον ειδικότερο τόνο επιδερμίδας που μπορεί να έχει μια γυναίκα, σε συνδυασμό με το χρώμα μαλλιών και ματιών της. Οπότε, θα ήταν σαφέστερο να λέγαμε ότι όλοι οι τόνοι και υποτόνοι του ροζ, σομόν και nude, καθώς και ολόκληρη η γήινη παλέτα, είναι οι σωστότερες επιλογές για να ακολουθήσεις την τάση και να κάνεις το μακιγιάζ σου να δείξει "ακριβό" και πολυτελές.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα το καλοκαίρι τα συγκεκριμένα χρώματα τυχαίνει να κάνουν άψογη (αλλά διακριτική) αντίθεση με το μαύρισμα, αναδεικνύοντας το sunkissed πρόσωπό σου με τον καλύτερο τρόπο.

Summer scent | 10 κρέμες σώματος με άρωμα εσπεριδοειδών για να μυρίζεις φρεσκάδα όλη μέρα

Hint: Υπάρχει μια άποψη που λέει ότι τα έντονα χρώματα (πχ κοραλί, φλούο ροζ, φούξια) είναι πιο κατάλληλες επιλογές για τις μαυρισμένες επιδερμίδες, πράγμα που ισχύει εν μέρει. Πράγματι κάνουν αντίθεση, όμως πολλές φορές το εφέ που δημιουργείται δεν είναι το επιθυμητό, ενώ αν δεν προσέξεις στην εφαρμογή του χρώματος κινδυνεύεις το αποτέλεσμα να είναι πολύ έντονο και κάθε άλλο παρά κομψό. Προτίμησε την safe εκδοχή του απαλού ροζ και των nudes, που αποκλείεται να δείξουν υπερβολικά σε καμία περίπτωση και δεν αφήνουν περιθώρια λάθους.

Latte makeup | Η νέα τάση που έχει προκαλέσει χαμό στα social media κολακεύει όλες τις γυναίκες

Δες μερικά παραδείγματα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ