Follow us

Summer scent | 10 κρέμες σώματος με άρωμα εσπεριδοειδών για να μυρίζεις φρεσκάδα όλη μέρα

Οι clean-smelling μυρωδιές τους είναι ό,τι καλύτερο για καλοκαίρι.

Leonie Hanne Splash News / Ideal Image

Ένα από τα πιο κοινά στοιχεία των αρωμάτων που μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα είναι ότι, συνήθως, περιέχουν νότες λευκών λουλουδιών ή εσπεριδοειδών, ή ακόμα και κάποιον ευρηματικό συνδυασμό τους. Αν είσαι fan της δεύτερης κατηγορίας, δηλαδή της ευωδιάς του λεμονιού ή άλλων εσπεριδοειδών (περγαμόντου, μανταρινιού, πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ, κίτρου), τότε σίγουρα θα λατρέψεις και τις κρέμες σώματος που περιέχουν ανάλογες νότες.

Το άρωμα εσπεριδοειδών είναι ό,τι πιο φρέσκο για καλοκαίρι | Δες τα 5 καλύτερα που συγκεντρώσαμε για σένα

Αποκλείεται να μην συμφωνείς ότι οι συγκεκριμένες ευωδιές είναι ό, τι καλύτερο για καλοκαίρι, μιας και όχι μόνο αφήνουν μια δροσερή αίσθηση στο δέρμα, αλλά και μια ανάλαφρη εσάνς που θυμίζει θάλασσα και διακοπές. Αν τώρα επιλέξεις κρέμες σώματος με το συγκεκριμένη μυρωδιά, συνδυάζοντάς τες με το αντίστοιχο άρωμα, έχεις πετύχει διάνα. Κι αυτό γιατί μια κρέμα σώματος βοηθά σημαντικά το άρωμα να διατηρηθεί στην επιδερμίδα σου, κάνοντάς σε να μοσχοβολάς όλη μέρα.

Αυτά είναι τα καλύτερα body butters και creams που μυρίζουν καλοκαίρι

Μάλιστα, οι κρέμες σώματος έχουν άλλο ένα πολύ σημαντικό όφελος σε σχέση με τα αρώματα: θρέφουν και ενυδατώνουν παράλληλα την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απίστευτα βελούδινη.

Οι 5 καλύτερες κρέμες σώματος με άρωμα σαπουνιού και καθαριότητας

Tip: Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στη μυρωδιά, προσπάθησε να συνδυάζεις την κρέμα σώματος με το αντίστοιχο αφρόλουτρο (εκτός από το άρωμα). Πολλές είναι οι εταιρείες που πλέον κυκλοφορούν ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης σώματος, ίδιες με το κύριο άρωμα της εν λόγω σειράς.

Οι 5 καλύτερες κρέμες για ενυδάτωση και σύσφιξη σε όλο το σώμα

Δες παρακάτω τις καλύτερες κρέμες σώματος με άρωμα εσπεριδοειδών που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών:

Verbena Citrus Fresh Body milk, L'Occitane

Verbena Citrus Fresh Body milk, L'Occitane

Eνυδατική λοσιόν σώματος που προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και προσφέρει στην επιδερμίδα ένα ευχάριστο φρουτώδες άρωμα.Περιέχει εκχύλισμα Λουΐζας από την Προβηγκία, αιθέριο έλαιο λεμονιού και εκχύλισμα γκρέιπφρουτ.

Orange & Bergamot Nourishing Βody Lotion, Molton Brown

Orange & Bergamot Nourishing Βody Lotion, Molton Brown

Η συγκεκριμένη λοσιόν σώματος μας ταξιδεύει στους ελαιώνες πορτοκαλιών της Σεβίλλης.  Με σύνθεση που περιέχει ένα σύμπλεγμα περιποίησης της επιδερμίδας που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και φροντίδα, αυτό το αναζωογονητικό γαλάκτωμα σώματος τυλίγει την επιδερμίδα με ένα δροσερό, αναζωογονητικό άρωμα πορτοκαλιού και περγαμόντου.

Κίτρο Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος, KORRES

Κίτρο Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος, KORRES

Ένα φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών. Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, Αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της

Body Cream: Mandarin, Rosemary Leaf, Grown Alchemist

Body Cream: Mandarin, Rosemary Leaf, Grown Alchemist

Μια κρέμα σώματος βαθιάς ενυδάτωσης που παρασκευάζεται με ισχυρά βιοενεργά συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν, καταπραΰνουν το ξηρό δέρμα και επανορθώνουν ορατά την ελαστικότητα του δέρματος.

Lime Basil & Mandarin Body & Hand Lotion, Jo Malone

Lime Basil & Mandarin Body & Hand Lotion, Jo Malone

Πιπεράτος βασιλικός και αρωματικό λευκό θυμάρι δίνουν ένα απρόσμενο twist σε δροσερές νότες lime, που θυμίζουν αεράκι από την Καραϊβική. Εμπλουτισμένη με έλαιο καρύδας, η Body & Hand Lotion απορροφάται άμεσα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ευωδιά που διαρκεί για ώρες.

Mandarin Oriental Body Silk, Seventeen

Mandarin Oriental Body Silk, Seventeen

Μεθυστική ευωδιά με άρωμα Ανατολής. Ένας μοναδικός συνδυασμός περγαμόντου, τζίντζερ και μανταρίνι που περιβάλλεται από νότες γαρδένιας, βανίλιας, εξωτικού φασολιού τόνκα, σανταλόξυλου και λευκού μόσχου.

Amber Orange Body Milk, Fresh Line

Amber Orange Body Milk, Fresh Line

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος λεπτής υφής που θρέφει το δέρμα, αφήνοντάς το αναζωογονημένο και υπέροχα αρωματισμένο με ένα γλυκό άρωμα από ζωηρές νότες πορτοκαλιού και ζεστές νότες κανέλλας.
Φυτικά έλαια, όπως το αβοκάντο και το αμυγδαλέλαιο, διεισδύουν στο δέρμα, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και μεταξένια αίσθηση.

Body Milk Orange-Lavender, Messinian Spa

Body Milk Orange-Lavender, Messinian Spa

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, πορτοκάλι και λεβάνταγια ενυδάτωση, απαλότητα και αίσθηση χαλάρωσης. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μετάξι, αλόη, προβιταμίνη Β5 και ιδιαίτερο άρωμα φρεσκάδας με νότες πορτοκαλιού.

Bois D'Orange Ενυδατική Lotion Σώματος, Roger & Gallet

Bois D'Orange Ενυδατική Lotion Σώματος, Roger & Gallet

Εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού με τονωτικές ιδιότητες και βούτυρο καριτέ, το Γαλάκτωμα σώματος Bois d'Orange  ξυπνά τις αισθήσεις. Θρέφει την επιδερμίδα και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Η βελούδινη υφή του απορροφάται άμεσα και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και υπέροχα αρωματισμένο με τις ευεργετικές και ξυλώδεις νότες πορτοκαλιάς.

Body Desserts Moroccan Orange, Organic Shop

Body Desserts Moroccan Orange, Organic Shop

Ανάλαφρο body souffle με μαροκινό πορτοκάλι που παρέχει απαλή περιποίηση στην επιδερμίδα επιτυγχάνοντας ένα όμορφο αποτέλεσμα σμίλευσης και χαρίζοντάς της ένα έντονο, αναζωογονητικό άρωμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ