Follow us

Μελίνα Νικολαΐδη | Η αγαπημένη της κρέμα προσώπου καταπολεμά αποτελεσματικά τις καφέ κηλίδες

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή αποκάλυψε την skincare ρουτίνα που ακολουθεί καθημερινά - και ποια ενυδατική κρέμα λατρεύει.

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαΐδη Instagram

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι αναμφίβολα ένα πολύ φρέσκο και μοντέρνο κορίτσι, το στιλ του οποίου θαυμάζεται από πολλές συνομήλικές της και μη. Έχοντας κληρονομήσει τη γοητεία και ομορφιά της μητέρας της, δεν χρειάζεται και πολλά πράγματα για να αναδείξει τα υπέροχα σμιλεμένα χαρακτηριστικά της. Η επιδερμίδα της επίσης είναι τόσο λεία και απαλή, που δεν χρειάζεται καν makeup.

Σε κάθε περίπτωση, η 19χρονη μοιράζεται κατά καιρούς αρκετά tips ομορφιάς στα social media, ενώ δεν είναι λίγα και τα vlogs της κυρίως στο TikTok, όπου μιλάει για την καθημερινότητά της, δείχνει τα outfits της αλλά και την skincare ρουτίνα που ακολουθεί. Στο πιο πρόσφατο TikTok βίντεο που δημοσίευσε, μάς δείχνει ένα τμήμα της καθημερινής περιποίησης που ακολουθεί (και) στις διακοπές, μιας και εκείνη τη χρονική περίοδο βρισκόταν στα Χανιά με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Ανάμεσα στα διάφορα που μοιράστηκε στο συγκεκριμένο vlog, ήταν και λίγα πράγματα για τη skincare ρουτίνα της στο νησί, που, όπως είπε, δεν έχει αλλάξει καθόλου στις διακοπές, όμως δεν την εφαρμόζει ολοκληρωμένα μιας και είχε εμφανίσει λίγα σπυράκια. "Η επιδερμίδα μου βρίσκεται σε έξαρση", είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας ένα σπυράκι στο πηγούνι, που εμφανίστηκε για ορμονικούς λόγους.

Έτσι, έδειξε στην κάμερα τη μόνη κρέμα προσώπου που απλώνει στο δέρμα της όταν θεωρεί ότι δεν πρέπει να το μπουκώσει περισσότερο, αποφεύγοντας εντελώς το σέρουμ και άλλα προϊόντα - και πολύ σωστά πράττει.

Δες εδώ όλους τους λόγους για τους οποίους μπορεί να εμφανίζεις ακμή / σπυράκια μετά τις διακοπές και τι να κάνεις

Η αγαπημένη της κρέμα ημέρας είναι η Vinoperfect Instant Brightening Moisturizer της Caudalie, η λευκαντική κρέμα με νιασιναμίδη και βινιφερίνη (που είναι 62 φορές πιο αποτελεσματική από τη βιταμίνη C) και είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες και για όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν θέμα με τις καφέ κηλίδες στο πρόσωπο, ανεξαρτήτως αιτίας εμφάνισης (ακμή, εγκυμοσύνη, φωτογήρανση, ηλικία).

Bare manicure trend | Τα "γυμνά" νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ό,τι πιο chic για (καλοκαιρινές) διακοπές

Μελίνα Νικολαΐδη | Η αγαπημένη της κρέμα προσώπου καταπολεμά αποτελεσματικά τις καφέ κηλίδες

Δες όλο το vlog εδώ:

@meliina____ Vlog στα Χανιααα! 💙🤍🫶🏼 #foryoupage #fyp #trending #tiktok ♬ original sound - melina

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ