Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Ο αντιγηραντικός ορός που χρησιμοποιεί είναι best seller παγκοσμίως

Τον ίδιο ορό προσώπου λατρεύει και η Ελένη Βουλγαράκη.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Ένα νέο GRWM βίντεο ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στο προφίλ της στο Instagram, αποκαλύπτοντας τη ρουτίνα μακιγιάζ της για μια βραδινή έξοδο. Αν και η influencer/επιχειρηματίας έδειξε βήμα-βήμα τη ρουτίνα της, δεν αποκάλυψε ακριβώς ποια προϊόντα χρησιμοποιεί. Εμείς βέβαια από το χαρακτηριστικό μπουκαλάκι του καταφέραμε να ξεχωρίσουμε τον αντιγηραντικό ορό που εφαρμόζει πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ της.

Μπέττυ Μαγγίρα | Το άρωμα καθαριότητας που φορά κάθε μέρα

Ο λόγος για το Génifique Microbiome Serum της Lancôme, το οποίο έχει φανατικό κοινό σε όλον τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια. Η σύνθεση του εμβληματικού αυτού ορού είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κλασμάτων 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών, τα οποία επιλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε ειδική επεξεργασία με στόχο να προσφέρουν θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του. Το Génifique συμβάλλει έτσι στην ενίσχυση των θεμελιωδών μηχανισμών νεότητας του δέρματος: την άμυνα και την ανάπλαση.

Χριστίνα Μπόμπα | Ο αντιγηραντικός ορός που χρησιμοποιεί είναι best seller παγκοσμίως

Μέσα σε 7 μόλις ημέρες, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία όψη και ακτινοβολεί νεανική λάμψη, ενώ μετά από ένα μπουκάλι, η επιδερμίδα αναπλάθεται πιο γρήγορα. Όλα τα κύρια σημάδια γήρανσης βελτιώνονται ορατά: λάμψη, λεπτές γραμμές, έλλειψη σφριγηλότητας, τόνος επιδερμίδας, ανομοιόμορφη υφή επιδερμίδας.

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντιγηραντική κρέμα ματιών στην οποία ορκίζεται

Η Χριστίνα Μπόμπα εφαρμόζει τον εν λόγω ορό σε νωπή επιδερμίδα, αφού προηγουμένως έχει ψεκάσει ένα face mist. Στη συνέχεια, έχοντας μια καλά ενυδατωμένη βάση, ξεκινά το μακιγιάζ της.

Δες το βίντεο που ανέβασε:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ