Follow us

H Ήβη Αδάμου με το glazed french mani, τη μεγαλύτερη τάση στο γαλλικό μανικιούρ τώρα

Η τραγουδίστρια συνδύασε 2 nail trends σε ένα mani look.

Ήβη Αδάμου Instagram

Το γαλλικό μανικιούρ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο κλασικά manis που υπάρχουν, ενώ δεν είναι τυχαία δημοφιλές: δείχνει κομψό και διακριτικό ταυτόχρονα, αποπνέοντας μια πολυτέλεια που κάθε γυναίκα θέλει για την εμφάνισή της.

Παρ' όλα αυτά, πολλές είναι οι γυναίκες που το θεωρούν κάπως μονότονο, ίσως και... παλιακό, με την έννοια ότι παραμένει ίδιο όσα χρόνια κι αν περάσουν. Και όταν έχεις μια πληθώρα από nail trends να αναδύονται κάθε λεπτό, το γαλλικό μανικιούρ μάλλον δεν θα είναι η πρώτη επιλογή, ιδίως αν θες να κάνεις κάτι διαφορετικό. Κι όμως, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αναζωογονήσεις, κάνοντάς το να δείχνει σούπερ σύγχρονο και ενδιαφέρον.

Η Ελένη Μενεγάκη με το φίνο γαλλικό μανικιούρ που ταιριάζει ακόμα και στα πιο κοντά νύχια

Έναν από αυτούς υιοθέτησε και η Ήβη Αδάμου, η οποία είναι λάτρις του γαλλικού μανικιούρ, μιας και τη βλέπουμε συχνά με το κλασικό αυτό nail look. Αυτή τη φορά ωστόσο επέλεξε να το διαφοροποιήσει λίγο χρησιμοποιώντας την τεχνική των γνωστών "glazed-donut nails" που λάνσαρε πριν λίγα χρόνια η Hailey Bieber. Χάρη στη συγκεκριμένη τεχνική, το κλασικό γαλλικό απέκτησε μια υποψία μεταλλιζέ λάμψης και μια γυαλάδα που τα έκανε να ξεχωρίζουν.

Ήβη Αδάμου | Υιοθέτησε το classy μανικιούρ που προτιμούν διαχρονικά και οι Γαλλίδες

Δες το αποτέλεσμα:

H Ήβη Αδάμου με το glazed french mani, τη μεγαλύτερη τάση στο γαλλικό μανικιούρ τώρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ