Follow us

Blonde Goddess | Το ξανθό χρώμα μαλλιών που ψηφίστηκε ως το πιο classy (και νεανικό) για το 2024

Και το είδαμε στη Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού @dutchesss_

Είσαι ξανθιά και θες να ανανεώσεις το χρώμα σου; Ο Ιανουάριος, ως πρώτος μήνας του χρόνου, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη επιστρέφοντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Και σε ό,τι αφορά τα ξανθά μαλλιά, που από τη φύση τους έχουν μια παραπάνω ευαισθησία ως προς την αντοχή του χρώματος, η ανανέωση της βαφής σχεδόν επιβάλλεται αν θες τα μαλλιά σου να ακτινοβολούν λάμψη.

Εμείς πάντως βρήκαμε το πιο φωτεινό ξανθό, που όχι μόνο αναδεικνύει το πρόσωπό κάνοντάς το να λάμπει στην κυριολεξία, αλλά αποπνέει ένα πολύ νεανικό και συνάμα κομψό vibe. Πρόκειται για το golden blonde, που έχει υιοθετήσει τελευταία και η Δούκισσα Νομικού - αλλά και μερικές από τις πιο stylish celebrities του εξωτερικού.

3 απλές συνήθειες που θα σου εξασφαλίσουν δυνατά και υπέροχα μαλλιά, σαν κομμωτηρίου

Συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τη Δούκισσα πάντως, το golden blonde δείχνει εξαιρετικά λαμπερό με τον τόνο επιδερμίδας και το χρώμα των ματιών της, ενώ έχει προσθέσει και διακριτικά baby blonde highlights, για έξτρα φωτεινότητα αλλά και βάθος στο αποτέλεσμα της βαφής. Ό,τι πιο αναζωογονητικό στην καρδιά του χειμώνα, τι λες;

5 διάσημες Ελληνίδες συμφωνούν ότι αυτό είναι το πιο πολυτελές χρώμα νυχιών για το '24

Εννοείται ότι θεωρείται και επισήμως μια από τις πιο hot βαφές για ξανθές που μπορείς να κάνεις το 2024, αφού hair experts & colourists την προτείνουν συνεχώς στις διάσημες πελάτισσές τους, κρίνοντας και από διάφορες εμφανίσεις στο red carpet.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ