Follow us

5 οροί προσώπου που καθυστερούν σημαντικά την εμφάνιση ρυτίδων

Κι όμως, υπάρχουν οροί που επιβραδύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας.

skin Splash News / Ideal Image

H γήρανση της επιδερμίδας είναι ένα γεγονός που αφενός, δεν μπορεί να αποφευχθεί, αφετέρου συμβαίνει σε όλους ανεξαιρέτως μιας και αποτελεί τη φυσιολογική πορεία της ανθρώπινης ύπαρξης. Παρ' όλα αυτά, ο κάθε ένας το χειρίζεται διαφορετικά, ανάλογα με το πόσο τον ενδιαφέρει ή όχι να δείχνει νεανική η επιδερμίδα του. Τι γίνεται όμως με την πρόωρη γήρανση που απασχολεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, με μικρότερο μέσο όρο ηλικίας όσο περνούν τα χρόνια; Η επιστήμη ερευνά συνεχώς τα αίτια που συμβάλλουν στην πρόωρη εμφάνισή της αλλά και το τι μπορεί να γίνει για να επιβραδυνθούν οι επιπτώσεις της στο πρόσωπο.

Ρυτίδες έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης | 6 σέρουμ προσώπου για να τις "εξαφανίσεις"

Έτσι, εκτός από την (εξαιρετικά) απαραίτητη αντηλιακή προστασία, που συμβάλλει θεαματικά σε μια νεανική επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η skincare ρουτίνα. Η κοσμετολογία και η ιατρική έχουν εξελιχθεί σε τέτοιον βαθμό, που οι επιστήμονες μπορούν να περηφανευτούν για την πρόοδό τους σε ό,τι αφορά την αντιγήρανση δημιουργώντας προϊόντα που χάρη στην στοχευμένη δράση τους, μπορούν να επιβραδύνουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Εξυπακούεται λοιπόν ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από άτομα μικρότερης ηλικίας, για λόγους πρόληψης.

Πώς να βελτιώσεις την όψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών στην επιδερμίδα με φυσικό τρόπο (και χωρίς νυστέρι)

Δες τους 5 ορούς επιβράδυνσης προσώπου που ξεχωρίσαμε για σένα:

AGE PROTEOM Advanced Serum, Esthederm

AGE PROTEOM Advanced Serum, Esthederm

Ο ορός AGE PROTEOMTM μπορεί να επιβραδύνει κατά δύο φορές τη γήρανση του δέρματος. Βασίζεται στην τεχνολογία AGE PROTEOM ΤΜ BIOTECHNOLOGY η οποία περιέχει αντιοξειδωτικά μόρια πρωτεϊνών (chaperone) τα οποία διατηρούν και ενισχύουν το πρωτέομα του δέρματος. Μέσω αυτής της τεχνολογίας επιβραδύνουμε τη γήρανση του δέρματος, ενώ αποκαθιστούμε την σφριγηλότητα, τον τόνο, την λάμψη, την ανομοιομορφία και την πυκνότητα του.

Phyto Nature Firming Serum, Dermalogica

Phyto Nature Firming Serum, Dermalogica

Διφασικός ορός σύσφιγξης και ανόρθωσης, που επαναφέρει και διατηρεί τις λειτουργίες του νεανικού δέρματος, με τη μείωση των ορατών σημείων γήρανσης. Στη φάση σύσφιγξης, τα βιομιμητικά πεπτίδια που είναι προσκολλημένα σε Ζαφείρι βοηθούν το δέρμα και ενισχύουν την άμυνα του για να αντισταθμίσουν τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος που επιταχύνονται από τα exposomes (περιβάλλον και τρόπος ζωής).
Στη φάση ανόρθωσης, η τεχνολογία του Phyto-Nature χρησιμοποιεί ισχυρά φυτικά βιολογικά εκχυλίσματα για την ορατή σύσφιξη του δέρματος. Το Camu Camu, πολύτιμο φρούτο από το Περού παρατείνει τη λάμψη του δέρματος, ενώ το υαλουρονικό οξύ επόμενης γενίας, παρέχει άμεσο “γέμισμα”.

Resveratrol `LIFT` Instant Firming Serum, Caudalie

Resveratrol `LIFT` Instant Firming Serum, Caudalie

Μια νέα πατέντα με ενισχυμένο κoλλαγόνο vegan για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. 2x αποτελεσματικότερο από τη Ρετινόλη στη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Χάρη στον πατενταρισμένο συνδυασμό Ρεσβερατρόλης (σε υψηλή περιεκτικότητα), υαλουρονικού οξέος και ενισχυμένου κoλλαγόνου vegan, το Instant Firming Serum διορθώνει τις ρυτίδες και λειαίνει το οβάλ του προσώπου. Οι γραμμές ανορθώνονται, το πρόσωπο ξαναβρίσκει το νεανικό του σχήμα V.

Active Serum, iS Clinical

Active Serum, iS Clinical

Βοτανικός ορός προσώπου που μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, εξομαλύνει ορατά τον τόνο του δέρματος και είναι κατάλληλος για δέρμα με τάση για ακμή και ατέλειες.

Retuxturing Activator Serum ανάπλασης, SkinCeuticals

Retuxturing Activator Serum ανάπλασης, SkinCeuticals

Ορός διπλής δράσης για ανάπλαση και ενυδάτωση. Προσφέρει καθημερινή μικροαπολέπιση & ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το φραγμό του δέρματος έχοντας ως αποτέλεσμα ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα. Το Retexturing Activator αξιοποιεί δύο αντίθετους μηχανισμούς: την απολέπιση και την ενυδάτωση, για να ενεργοποιήσει την αναγέννηση του δέρματος, μειώνοντας ορατά τις επιφανειακές ρυτίδες και αποκαθιστώντας την απαλή και λεία επιδερμίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ