Follow us

Emily in Paris | Όλα τα Zara κομμάτια που φόρεσε η ηρωίδα στον 2ο κύκλο της σειράς

Η Emily Copper αγαπά τα high street brands και εμείς αγαπάμε το στιλ της.

emily in paris Splash News / Ideal Image

Βόλτες στους δρόμους του Παρισιού, φιλίες, έρωτες και κυρίως στιλ. Αυτά είναι μερικά από τα βασικότερα συστατικά που έκαναν τη σειρά "Emily in Paris" τόσο επιτυχημένη. Λίγο πριν την εκπνοή του 2021, κυκλοφόρησε ο δεύτερος κύκλος της σειράς με τους fans της να ενθουσιάζονται τόσο με τις εξελίξεις όσο και με το στιλ των πρωταγωνιστριών.

Τα έντονα χρώματα, οι mix and match συνδυασμοί και τα statement αξεσουάρ που επέλεξε η Patricia Field, στιλίστρια της σειράς για τις ηρωίδες της σειράς, τις ανέδειξε ως τα νέα style icons που εμπνέουν χιλιάδες γυναίκες. Όπως έχει δηλώσει άλλωστε η στιλίστρια, η Lily Collins a.k.a Emily Cooper είναι η νέα μούσα της. "Μου αρέσουν τα χαρούμενα ρούχα. Για αυτό η Emily είναι τόσο καλή για μένα. Δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ μια βίαιη, στρατιωτική ή ιστορική σειρά".

Διαβάστε Επίσης

Ένα από τα στοιχεία που έκαναν το στιλ της Emily Cooper τόσο ιδιαίτερο και τόσο ξεχωριστό είναι πως η Patricia Field κατάφερε να συνδυάσει περίτεχνα, δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας με items από high street brands όπως το Zara. Κάπως έτσι πέτυχε την τέλεια αρμονία και πέρασε το μήνυμα πως όλες οι γυναίκες μπορούν να αντιγράψουν το στιλ της Emily, κάνοντας budget friendly αγορές.

Έτσι, στη δεύτερη σεζόν της σειράς "Emily in Paris", βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να φορά ένα crop top σε chess καρό και ένα mini φόρεμα σε pastel απόχρωση, ένα λευκό γιλέκο και ένα blazer σε πράσινο pied de poule μοτίβο που έχει γίνει ανάρπαστο. Ανάμεσα στις τσάντες από luxury οίκους μόδας, η Emily Cooper κράτησε και μία mini τσάντα σε κίτρινη neon απόχρωση με τρουκς.

Τα αγαπημένα Zara items της Emily Cooper

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Σε περίπτωση που είσαι και εσύ fan του στιλ της Emily και θέλεις να το αντιγράψεις, παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα κομμάτια από τη νέα συλλογή του Zara που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Δέκα κομμάτια από Zara που θα θέλαμε να φορέσει η Emily Cooper

Mini φόρεμα Zara

Mini σατέν φόρεμα Zara

Floral top Zara

Πλισέ φούστα Zara

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Zara

Slingback γόβες Zara

Εμπριμέ πουκάμισο Zara

Mini floral φόρεμα Zara

Shorts Zara

Blazer Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ