Follow us

Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς; 5 χρήσιμα tips για να επιλέξεις σωστά τα νυφικά παπούτσια

Τα ωραιότερα ζευγάρια παπούτσια για το wedding look σου

nufika papoutsia iStock

Για κάθε γυναίκα, η ημέρα του γάμου της είναι σίγουρα μία από τις σημαντικότερες της ζωής της. Το ίδιο σημαντικό είναι και το νυφικό look της. Από το φόρεμα μέχρι τα κοσμήματα και από τα νυφικά παπούτσια μέχρι το μακιγιάζ και μαλλιά, στόχος είναι να προσέξουμε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Εκτός από τη σημασία που θα δώσεις στο νυφικό φόρεμα ή κοστούμι που θα φορέσεις ιδιαίτερα προσεκτική θα πρέπει να είσαι και με τα παπούτσια σου, αφού θα πρέπει να ταιριάζουν τέλεια με το wedding look σου και να σε κάνουν να νιώθεις σούπερ άνετα.

Loading...

Τα styling tips που αξίζει να γνωρίζεις

-1

Θα σου προτείναμε να αγοράσεις τα παπούτσια σου αφού πρώτα έχεις καταλήξει στο νυφικό που θα φορέσεις στον γάμο σου. Αυτό είναι απαραίτητο αφού θα πρέπει να επιλέξεις τα παπούτσια ανάλογα με το στιλ και φυσικά το μάκρος του νυφικού σου.

-2

Εκτός από την επιλογή ενός κομψού παπουτσιού θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην ποιότητα του. Αυτό σημαίνει πως το παπούτσι του γάμου σου δεν θα πρέπει να σε ενοχλεί σε απολύτως κανένα σημείο, να μην σε πιέζει και φυσικά να είναι άνετο. Όσο κι αν σε εντυπωσιάζει κάποιο σχέδιο, σκέψου πως θα το φοράς για πολλές ώρες και σίγουρα δεν θέλεις να αποκτήσεις πληγές την ημέρα του γάμου σου. Όταν θα δοκιμάζεις παπούτσια λοιπόν, πάρε λίγο παραπάνω χρόνο για να τσεκάρεις εάν σε ενοχλεί κάποιο σημείο του.

Loading...

-3

Εξίσου σημαντικό είναι και το τακούνι του παπουτσιού. Εμείς σου προτείνουμε να επιλέξεις εκείνο που θα σε κάνει να περπατάς σταθερά. Το τετράγωνο τακούνι είναι σίγουρα η πιο safe επιλογή αφού η επιφάνεια που πατά στο έδαφος είναι μεγαλύτερη και εσύ περπατάς με μεγαλύτερη άνεση. Ωστόσο, υπάρχουν και ψηλοτάκουνα πέδιλα με στιλέτο που είναι εξίσου σταθερά. Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται να τα περπατήσεις αρκετά μέχρι να αποφασίσεις ποια θα επιλέξεις.

-4

Σίγουρα όταν σκέφτεσαι τα νυφικά σου παπούτσια, το μυαλό σου πηγαίνει αυτομάτως σε αποχρώσεις του λευκού και του υπόλευκου. Εκτός από αυτές τις δύο όμως υπάρχει το ασημί και το χρυσό, το nude και το rose gold σε ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες που θα ταιριάξουν με το νυφικό σου. Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείς να επιλέξεις παπούτσια σε κάποια παστέλ απόχρωση όπως το λιλά ή ακόμα και σε κάποια έντονη όπως το μπλε ρουάλ ή ακόμα και το κόκκινο.

Loading...

-5

Τα νυφικά σου παπούτσια σίγουρα θα πρέπει να ταιριάζουν τέλεια με το φόρεμα σου, ωστόσο εμείς σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα ζευγάρι που θα μπορείς να φορέσεις και σε κάποια άλλη περίσταση όπως κάποιο επίσημο κάλεσμα ή event.

Loading...

Extra Tip

Εάν θέλεις να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο τον γάμο σου, εμείς σου προτείνουμε να επενδύσεις και σε ένα επιπλέον ζευγάρι ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσεις στο πάρτι μετά την τελετή. Μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι flat σανδάλια διακοσμημένο με πέρλες ή στρας, slingback μπαλαρίνες ή ακόμα και mules με τετράγωνο τακούνι ή kitten heels. Έτσι θα μπορείς να χορέψεις όσο θέλεις χωρίς να πονέσουν στιγμή τα πόδια σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ