Follow us

Τα κομψά ολόσωμα μαγιό από τη Zara που μπορείς να φορέσεις άνετα και στην πόλη σαν τοπ

Τα ολόσωμα μαγιό από τη Zara που θα φέρουν έναν αέρα καλοκαιριού στο στιλ σου.

zara Instagram @zara

Εάν χρειαζόταν να δημιουργήσουμε μία λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους ενθουσιαζόμαστε με τον κόσμο της μόδας, το σίγουρο είναι πως θα ήταν αρκετά μεγάλη. Μία από τις πολλές αγαπημένες στιλιστικές συμβουλές όμως είναι εκείνη που μας κάνει να σκεφτόμαστε πιο δημιουργικά και αφορά την ερώτηση "με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να φορέσεις ένα item;”. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, που το στιλ μας είναι πιο ανάλαφρο και ο βασικός στόχος είναι να αντιμετωπίσουμε την υψηλή θερμοκρασία με στιλ, items όπως το αγαπημένο μας μαγιό μπορεί να πρωταγωνιστήσει στα looks που φοράμε στην πόλη.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, τα ολόσωμα μαγιό μπορούν να πάρουν άνετα τη θέση των tops. Αρκεί να τα συνδυάσεις με μία αέρινη παντελόνα, με μία φούστα, με το αγαπημένο σου τζιν ή ένα σορτς. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι σανδάλια ή ακόμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα για μία βραδινή έξοδο και είσαι έτοιμη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ακολουθήσεις την εν λόγω στιλιστική συμβουλή είναι να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με κομψά ολόσωμα μαγιό. Ακριβώς όπως αυτά που ξεχωρίσαμε στη νέα συλλογή της Zara.

Διαβάστε Επίσης

Σε ουδέτερες μονοχρωμίες όπως το μαύρο και το λευκό ή σε έντονα χρώματα όπως το hot pink και το πράσινο lime, με halter neck ή one shoulder, διακοσμημένο με 3D florals ή βολάν, στη συλλογή της Zara πρόκειται να βρεις τα πιο κομψά ολόσωμα μαγιό, τα οποία θα ευχαριστηθείς να φοράς τόσο στην παραλία όσο και την πόλη.

Editor's Picks

Ασύμμετρο ολόσωμο μαγιό Zara

Ολόσωμο μαγιό από τούλι Zara

Ολόσωμο μαγιό με halter neck Zara

Ολόσωμο μαγιό με βολάν Zara

Ολόσωμο μαγιό πλισέ Zara

Ολόσωμο μαγιό με τιράντες Zara

Ολόσωμο μαγιό στράπλες Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ