Follow us

Mary – Land Blog: S02 Ep45 “The one for the 10th MAD Video Music Awards.”

H Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει όλη την προετοιμασία της για τα Mad VMA 2013 με φωτό και super video με το μακιγιάζ και το χτένισμα βήμα βήμα!

Mary – Land Blog: S02 Ep45 “The one for the 10th MAD Video Music Awards.”

Mary – Land Blog: S02 Ep45 “The one for the 10th MAD Video Music Awards.”

Πέρυσι το 44ο επΕΙσόδΙο της πρώτης σεζόν της Mary-Land ήταν αφιερωμένο στην προσωπική μου ιστορία-πορεία-δαρβινική εξέλιξη στα Mad Video Music Awards.

Πλάκα είχε εκείνο το ep. δεν λέω, απλά εσείς που με ξέρετε, πόσο χαζουλάκι πιστεύετε ότι αισθάνομαι που δεν κράτησα το «evolution» για την φετινή σεζόν, που ήταν τόσο επετειακή, που κλείναμε δέκα ολόκληρα χρόνια και που θα κόλλαγε καλύτερα η ρετροσπεκτιβα?

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι: Πολύ. Χαζουλάκι.

Όμως το γεγονός οτι αυτήν την στιγμή, ο εγκέφαλός μου ΔΕΝ διαλύεται, η ψυχαναγκαστική περσόνα μου ΔΕΝ κλαίει γοερά και αυτές οι γραμμές διαβάζονται πρώτη φορά Πέμπτη και ΟΧΙ Δεύτέρα, σημαίνει οτι τον τελευταίο χρόνο της ζωής μου κάπως άλλαξα, κάπως ηρέμησα, κάπως ρε αδερφέ συνήλθα από τις πολλές άχρηστες φρίκες, και εσείς ήσασταν εδώ για να μου κάνετε παρέα στον δρόμο. (Τον Δαρβινικό.)

Όχι δεν θα κάψω σε άκυρο χρόνο ΚΑΙ την ρετροσπεκτιβα του τελευταίου χρόνου που φυσικά θα κάνω για τα δεύτερα γενέθλια μας στην Mary-Land, αλλά τίποτα δεν μπορεί να μπει στον διάβα του τεράστιου «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» που έχω άλλη μια φορά για εσάς.

Και δεν είναι απλά «άλλο ένα ευχαριστώ».

Είναι πραγματικό «Ευχαριστώ» για τα μηνύματα που με γέμισαν θάρρος προχθές λίγο πριν ξεκινήσουν τα βραβεία, τα μηνύματα μετά, που με γέμισαν χαρά, τα μηνύματα τα χθεσινά που μου λέγατε «έλα ξεκουράσου τώρα και το ανεβάζεις αύριο το επΕΙσόδΙο»..

Μηνύματα που με κάνουν να αισθάνομαι οτι κάποιοι εκεί έξω, που δεν τους ξέρω-αλλά τους ξέρω- με σκέφτονται με αγάπη και με φροντίζουν απο απόσταση.

Και δεν ξέρω αν το ξέρετε κι εσείς. Αλλά κι εγώ σας σκέφτομαι συνέχεια. Και όλο έχω στο μυαλό μου να ετοιμάσω κάτι που να σας αρέσει, να σας κρατήσει το ενδιαφέρον, να μην σταματήσετε να περνάτε καλά εδώ που συναντιόμαστε.

(«Στο ασανσέρ που..»)
(Συγνώμη ήταν αδύνατον να το αποφύγω αυτό.)
(Ήθελα και κάπως να ελαφρύνω το κλίμα.)
(<3)

Αγαπημένοι μου,
σας γράφω αυτό το γράμμα για να σας πω οτι είμαι πολύ χαρούμενη, με εκείνη την χαρά που σου δημιουργείται όταν έχεις μια βαθιά επιθυμία κι αυτή πραγματοποιείται.

Σας γράφω αυτό το γράμμα για να σας πω ότι με την δική σας ενθάρρυνση απέκτησα αυτό το όνειρο. Με το δικό σας «πατ πατ» στην πλάτη. (Όπου «πατ πατ» βαλτε τα μηνύματα που μου αφήνετε κάθε φορά, εδώ λίγο πιο κάτω, στο τέλος της «σελίδας».)

Εγώ φέτος στα βραβεία ήθελα να χορέψω.

Και ήθελα να χορέψω με την Ντορέττα.

Και όχι μόνο χόρεψα με την Ντορέττα, αλλά και με άλλους 12 καταπληκτικούς χορευτές, σε ένα κομμάτι που μου άρεσε τρελά από τους φανταστικούς Playmen και Hadley, στην πιο όμορφη σκηνή που έχει στηθεί ποτέ για τα βραβεία, με το πιο θερμό κοινό που έχει έρθει ποτέ, και έναν υπέροχο τεράστιο ελέφαντα που στην αρχή φοβήθηκα αλλά μετά λάτρεψα, τον Θανάση.

Mary – Land Blog: S02 Ep45 “The one for the 10th MAD Video Music Awards.”  - εικόνα 2

(Αυτό είναι το «μετά». )

Ειλικρινά, αν δεν ήταν η Ντορέττα, μάλλον δεν θα είχα καταφέρει ποτέ να ανέβω στον ελαφαντάκο. Δεν είχα τα ψυχικά αποθέματα. Αλλά αυτό το ολότρελο μαϊμούδι που είχα για σύμμαχο στο χορευτικό (ναι, για την Ντορέττα λέω ακόμη), έκανε ένα τσουπ, δύο τσουπ, τρία τσουπ, κι ανέβηκε και το έκανε να μοιάζει πολύ εύκολο οπότε έκανα κι εγώ τα τσουπ μου και σκαρφάλωσα.

Και μετά γατζώθηκα για να μην πέσω.
χιχ


Mary – Land Blog: S02 Ep45 “The one for the 10th MAD Video Music Awards.”  - εικόνα 3

Όχι εντάξει. Αυτή απλά ήταν η ποζισιόν με την οποία ξεκινούσαμε το χορευτικό, και καλά για να μην μας δει ο κόσμος από την αρχή.

Σόου σου λέει. (Ο Φωκάς Εαυγγελινός είναι θεούλης.)

Σε κάθε περίπτωση όπως σας έχει γράψει και η fellow missbloomer Ντορέττα, κάναμε μόνο τρεις μέρες πρόβα αλλά τα βήματα τα επαναλαμβάναμε συνεχώς και σε εντελώς άκυρες φάσεις. Μπορεί να γίναμε λίγο ρεζιλάκι σε έναν,δύο, αλλά τουλάχιστον δεν χάσαμε βήμα πάνω στην σκηνή που θα ήταν ρεζίλι σε καμιά δεκαριά χιλιάδες.

Από τις αλλοπρόσαλλες πρόβες πάντως, και από το ανέβα-κατέβα στον Θανάση, το δεξί μου γόνατο ψιλοφρίκαρε, (“Κάτι κουρασμένα παληκάρια”) και μαζί με αυτό ψιλοφρίκαρα κι εγώ γιατί δεν έπαιζε φίλε μου να χάσω το ονειράκι μου πάνω που πήγαινε να πραγματοποιηθεί. Γι' αυτό έβαζα πάγους μπας και συνέλθει.

Mary – Land Blog: S02 Ep45 “The one for the 10th MAD Video Music Awards.”  - εικόνα 4

(Μήπως πατεντάρω το φουλάρι-επίδεσμο για πιο stylish αλλά πάντα θεραπευτικές στιγμές με τον πάγο?)

Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι, γκρινιάζω εγώ για το ανέβα-κατέβα στον τρίμετρο Θανάση, αλλά τι να πει κι ΑΥΤΟΣ ο κυριούλης που έκανε για την πλάκα του το ανέβα-κατέβα, ταβάνι γηπέδου- πάτωμα γηπέδου.

Mary – Land Blog: S02 Ep45 “The one for the 10th MAD Video Music Awards.”  - εικόνα 5

Μπράβο κυριούλη!!!

Με τα τούτα και με τα κείνα, η Τρίτη έφτασε.


Δες τη συνέχεια και το super video της Μαίρης στη σελίδα ii


Το ονειράκι μου, μου έκανε «κου κου» από την γωνία. Το άγχος ευτυχώς κάπου το είχα ξεχάσει στο σπίτι, για το γόνατο είχα πάθει άρνηση, οι πρόβες είχαν τελειώσει, όλα ήταν πια πολύ κοντά και οι βλακείες κοντύτερα αφού στα καμαρίνια παίζαμε με κάτι κέρατα.

Mary – Land Blog: S02 Ep45 “The one for the 10th MAD Video Music Awards.”  - εικόνα 6

(ΔενΕίναιΑυτόΠουΝομίζειςΝαΣουΕξηγήσω.)

Για την ακρίβεια όμως, δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω. Μπορώ να σου δείξω!

Να τι γινόταν στα κρυφά και στα καμαρίνια!



ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

MAD VIDEO MUSIC AWARDS ΓΙΑ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!

*χαρά

Πι.Ες. Τις πιο αγαπημένες φωτογραφίες της βραδιάς τις τράβηξαν missbloomάκια.

Σε ευχαριστώ @gabnikolaidis
που μας έβγαλες τόσο 70’s!

Mary – Land Blog: S02 Ep45 “The one for the 10th MAD Video Music Awards.”  - εικόνα 7

Σε ευχαριστώ @tmastrogiannis
που μας έβγαλες δευτερόλεπτα πριν το act όταν η μια έπαιρνε κουράγιο από την άλλη.
*χεράκια

Mary – Land Blog: S02 Ep45 “The one for the 10th MAD Video Music Awards.”  - εικόνα 8

Πι.Ες.2. Τα τελευταία αλλά πιο σημαντικά «Ευχαριστώ μου» είναι, για σένα Άγιε Σπυρίδωνα Σαμοϊλη για το make – up αλλά και τα μαλλιά-τα μαλλιά-τα μαλλιά που μου έφτιαξες.
Σε ευχαριστώ!

Και για σένα Κώστα Ζήση μου, που για 9 συνεχόμενα χρόνια με ντύνεις και με γδύνεις και με ξαναντύνεις και με ξαναγδύνεις (ανάλογα πόσα αλλαγές outfit θα έχουμε) στα βραβεία μας.
Σε ευχαριστώ!

Πι.Ες.3. Και του χρόνου. Μακάρι!

boo!



Διάβασε επίσης:

Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από τα MAD VMA 2013 (μέρος 1ο)
Mad VMA 2013 Hair: Τα καλύτερα red carpet χτενίσματα της βραδιάς
Mad VMA 2013: Οι red carpet εμφανίσεις των βραβείων

Previous:

Mary-Land Blog Seasons 1 & 2


Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα..

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ