Follow us

Beauty Icon No 7: Not oil free

Η Beauty Expert, Μαρία Σταμάτη, μας αποκαλύπτει τα τρία αγαπημένα της έλαια ομορφιάς για το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο.


Τον τελευταίο καιρό τα έλαια έχουν κάνει κατάληψη στον κόσμο της ομορφιάς και έχουν «πολιορκήσει» τα ράφια στα καταστήματα καλλυντικών. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις και εγώ δεν κατάφερα να τους αντισταθώ. Για την ακρίβεια έχω τρία αγαπημένα έλαια, τα οποία απολαμβάνω τον τελευταίο καιρό!

Για τα μαλλιά μου

Έχω λεπτά μαλλιά που χάνουν εύκολα τον όγκο τους. Το να χρησιμοποιήσω ένα λάδι μέχρι πρότινος ήταν για μένα μεγάλο ρίσκο. Με το Grand Cru Elixir Ultime της Kerastase για Λεπτά Μαλλιά (αποκλειστικά στα κομμωτήρια, www.facebook.com/KerastaseGreece) όμως μπορώ πλέον να τους προσφέρω τη θρέψη και την αναζωογόνηση που χρειάζονται χωρίς φυσικά να βαραίνουν.

Beauty Icon No 7: Not oil free

Για τον καθαρισμό του προσώπου μου

Το Cleanse Away της That's Better (σε επιλεγμένα φαρμακεία) είναι το λάδι που απομακρύνει από το πρόσωπό μου κάθε ίχνος μακιγιάζ και το αφήνει τονωμένο και καθαρό.

Beauty Icon No 7: Not oil free - εικόνα 2

Για την ενυδάτωση του σώματός μου

Το
Huile Embellissante Fleur d' Osmanthus της Roger & Gallet (σε επιλεγμένα φαρμακεία) είναι το λάδι που ξεδιψάει την επιδερμίδα μου. Πρόκειται για ένα προϊόν – πολυεργαλείο το οποίο χρησιμοποιώ με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα μετά το ντους σε νωπή επιδερμίδα ή σε στεγνή για βαθιά θρέψη, αλλά και σε δύσκολες και αφυδατωμένες περιοχές (βλέπε φτέρνες ή αγκώνες), βάζω λίγη ποσότητα πριν κοιμηθώ.

Beauty Icon No 7: Not oil free - εικόνα 3

Θέλεις και μια έξτρα συμβουλή; πριν το απλώσεις στο δέρμα σου, για καλύτερη εφαρμογή, ζέστανέ το λίγο στις παλάμες σου.

Πολλά φιλιά,
Μαρία

Previous posts:

Beauty Icon No 1: To know me better

Beauty Icon No 2: Color blocking

Beauty Icon No 3: Candy, candy
Beauty Icon No 4: Perfume Bar
Beauty Icon No 5: Το καλοκαίρι μου
Beauty Ιcon No 6: Αυτός, αυτή και τα μυστήρια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ