Follow us

Ποια είναι η Signorina;

H μπουτίκ Ferragamo μας υποδέχθηκε στο χώρο της στο Golden Hall για να γνωρίσουμε το νέο άρωμα του οίκου, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο προηγούμενο! Από τη Φλώρα Καμχή

signorina0103

H μπουτίκ Ferragamo μας υποδέχθηκε στο χώρο της στο Golden Hall για να γνωρίσουμε το νέο άρωμα του οίκου, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο προηγούμενο!

Το όνομα του είναι Signorina, είναι πολύ ιταλικό και πολύ μα πολύ Ferragamo, με το χαρακτηριστικό Vara Bow που στολίζει τα κλασικά φημισμένα παπούτσια του δημιουργού της. Τα είδαμε σε όλα τα χρώματα στις φωτισμένες προθήκες μαζί με υπέροχα αξεσουάρ και φορέματα. Στο βίντεο παρακολουθήσαμε ένα κορίτσι, μια Signorina, την Βianca Balti, ρομαντική τρυφερή και με μια δόση νεανικής αναίδειας, που περιμένει τον αγαπημένο της, φοράει το ροζ της φόρεμα Ferragamo - το οποίο ήταν ακριβώς δίπλα μου- κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ και κρατάει στα χέρια της το μπουκάλι του αρώματος.

Ποια είναι η Signorina;


Μυρίσαμε το Signorina που στη σύνθεση του περιλαμβάνει νότες από σταφίδα, ροζ πιπέρι, γιασεμί, παιώνια και τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με μόσχο και πατσουλί και μια δόση γεύση πανακότας (μικρές πανακότες δοκιμάσαμε μάλιστα και ...γλυκαθήκαμε!). Αγαπήσαμε το άρωμα για το καθαρά ιταλικό του κομψό στυλ, την ευωδιά του, και το προκλητικό classical- trendy μπουκάλι του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ