Follow us

Το μακιγιάζ του χειμώνα από τον YSL

Δες όλα τα προϊόντα και πως θα τα χρησιμοποιήσεις

Winter look by YSL: Οι τάσεις του μακιγιάζ για το χειμώνα


Η νέα σεζόν σε θέλει από τη μια δυναμική και μοντέρνα και από την άλλη θηλυκή και σέξι. Απόκτησε το απόλυτο make up look που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις με τη νέα συλλογή μακιγιάζ Contemporary Amazon του YSL.


Το νέο μακιγιάζ του YSL είναι έμπνευση και δημιουργία του make up artist Lloyd Simmonds ο οποίος αυτή τη σεζόν βλέπει τη γυναίκα ως σύγχρονη αμαζόνα. Τα χρώματα της συλλογής είναι βγαλμένα από τη φύση – σκούρο πράσινο, χακί, χρυσοί και ασημένιοι τόνοι – αλλά είναι όλα προσαρμοσμένα στο κομψό, θηλυκό πνεύμα του οίκου YSL. Πολύ απλά πρόκειται για προϊόντα μακιγιάζ που προορίζονται για τη σύγχρονη γυναίκα που ζει σε πόλεις-ζούγκλες και πρέπει να επιβιώνει πάντα άψογη, περιποιημένη και όμορφη. Η συλλογή περιέχει πρακτικά, εύχρηστα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να έχεις το μακιγιάζ που θέλεις με ελάχιστες κινήσεις.

Palette Couture


Το μακιγιάζ του χειμώνα από τον YSL

Το προϊόν-σταρ της συλλογής είναι μια design παλέτα ρουζ που περιλαμβάνει τρεις αποχρώσεις οι οποίες αναμειγνύονται και ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωριστά για να δημιουργήσουν γωνίες και “κοψίματα” στο πρόσωπο ή να προσθέσουν φως και λάμψη στο μέτωπο ή τα ζυγωματικά.

Rouge Pur Couture The Mats

Winter look by YSL: Οι τάσεις του μακιγιάζ για το χειμώνα

Με έμπνευση τη μόδα του φθινοπώρου-χειμώνα 2012-13 ο YSL δημιουργεί τα νέα Rouge Pur Couture The Mats, μια συλλογή λαμπερών, κόκκινων κραγιόν με απόλυτα ματ υφή. Μπορείς να τα φοράς άνετα όλη μέρα αφού διατηρούν τα χείλη ενυδατωμένα χωρίς να χάνουν το ζωηρό τους χρώμα.


Dare to Glow

Winter look by YSL: Οι τάσεις του μακιγιάζ για το χειμώνα

Ο οίκος YSL συνεχίζει την παράδοση που έχει στη δημιουργία πρωτότυπων και πρακτικών προϊόντων μακιγιάζ με το περιορισμένης έκδοσης Dare to Glow, ένα “μαγικό” σωληνάριο που χαρίζει λάμψη και κάλυψη. Σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις και με δροσερή υφή τζελ μπορείς να το φορέσεις σε σημεία που θέλεις να αναδείξεις – ζυγωματικά ή μέτωπο – ή να το χρησιμοποιήσεις για να δώσεις λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών ή στα χείλη.

La Laque Couture


Winter look by YSL: Οι τάσεις του μακιγιάζ για το χειμώνα

Τα δύο νέα βερνίκια της συλλογής συμπληρώνουν το look. Διάλεξε ανάμεσα σε ένα κλασικό κόκκινο-που αποτελεί μια πάντα κλασική και safe επιλογή – και στο νέο, hot χρώμα του μανικιούρ, το χακί.

Pure Chromatics

Winter look by YSL: Οι τάσεις του μακιγιάζ για το χειμώνα

Η Contemporary Amazon περιλαμβάνει και δύο παλέτες σκιών για τα μάτια. Η Pure Chromatics No10 δίνει ματ αποτέλεσμα και είναι ιδανική για ένα smoky look ενώ η Pure Chromatics No11 έχει μεταλλικές υφές για πιο λαμπερό μακιγιάζ σε χρυσούς ή ασημένιους τόνους.


Διαβασε επίσης:

O οίκος YSL σπάει τους κανόνες του social network
Louboutin vs YSL: Και η διαμάχη καλά κρατεί..
Το νέο logo του οίκου YSL ανάβει φωτιές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ