Follow us

"Η Frances είναι φίλη μου" | Η άγνωστη ιστορία της γνωριμίας του Αντώνη Καφετζόπουλου με τη McDormand

"Χωρίς καλά-καλά να μπορεί να προφέρει το στριφνό όνομα μου": Ποιες ήταν οι εντυπώσεις του Έλληνα ηθοποιού από την οσκαρική πρωταγωνίστρια του "Nomadland".

MissBloom TEAM
Αντώνης Καφετζόπουλος Facebook

Μια ανάρτηση-έκπληξη έκανε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο λογαριασμό του στο Facebook. Σε παλαιότερη φωτογραφία, ποζάρει αγκαλιά με τη Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, την πρωταγωνίστρια του "Nomadland" της Κλόι Ζάο, που στη φετινή απονομή κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, το τρίτο κατά σειρά αγαλματίδιό της.

Όπως εξηγεί λοιπόν ο Έλληνας ηθοποιός, είχε την ευκαιρία στο παρελθόν να τη γνωρίσει. Το πώς και το πού το περιγράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας:

"Λοιπόν, τη Frances MacDormand τη γνώρισα τότε που είχε πάρει μόνο (!) ένα Όσκαρ. Τώρα έχει τρία. Σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον σερ Άντονι αλλά πόσοι έχουν τρία Όσκαρ. (Άσε που έχει και Χρ.Σφαίρες και Μπάφτα και Τονυ και Εμυ - το λεγόμενο "τριπλό στέμμα της ηθοποιίας” και βάλε...). Άρα και επομένως αρκετά κρατήθηκα: Η Φράνσες είναι φίλη μου. Μας έδωσε 2 απο τα μόλις 5 βραβεία μια χρονιά στο Σαν Σεμπαστιάν που ήταν πρόεδρος της κριτικής επιτροπής. Έπειτα απέφυγε τα κόκκινα χαλιά με στυλ και ολίγη αγένεια και πέρασε όλο το βράδυ μαζί μας. Είπαμε όλα αυτά που λένε συνήθως οι ηθοποιοί μεταξύ τους (τίποτα σπουδαίο αλλά συγχρόνως και τίποτα ασήμαντο]. Έσκυψε κάποια στιγμή στο αφτί μου και κοιτάζοντας λοξά τον (πάντα ντροπαλό) Φίλιππο Τσίτο απέναντι, ψιθύρισε, για να μην ακούσουν οι άλλες ταινίες στα διπλανά τραπέζια: "Όταν είδα την ταινία σας, είπα, μάλιστα, τώρα έχουμε φεστιβάλ”. Έχει μια παράξενη ζωή, είναι παντρεμένη με το 1/2 των αδελφών Κοέν, έχουν υιοθετήσει δυο παιδιά που έχουν και το δικό της επίθετο εκτός από του συζύγου, είναι και η ίδια υιοθετημένη, αγνώστου πατρός. Έχει μια παράξενη ζωή, είναι παντρεμένη με το 1/2 των αδελφών Κοέν, έχουν υιοθετήσει δυο παιδιά που έχουν και το δικό της επίθετο εκτός από του συζύγου, είναι και η ίδια υιοθετημένη, αγνώστου πατρός, δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα αλλά θα ήθελε πολύ...Μου έδωσε την εντύπωση πως χάρηκε πολύ για τη γνωριμία, χάρηκα κι εγώ αφάνταστα που κάποια σαν αυτήν, χωρίς καλά-καλά να μπορεί να προφέρει το στριφνό όνομα μου, με διάλεξε για τον καλύτερο ηθοποιό και από πάνω με έκανε και παρέα. Έτσι παίρνω το θάρρος να την έχω φίλη μου. Ζήτω και πάλι Ζήτω Φράνσες!!!".

λοιπό, τη Frances MacDormand τη γνώρισα τότε που είχε πάρει μόνο(!) ένα Όσκαρ. Τώρα έχει τρία. Σέβομαι και εκτιμώ...

Posted by Andoni Kafetzopoulos on Tuesday, April 27, 2021

Πηγή | WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ