Follow us

Από τη Δήμητρα Μέρμηγκα και την εμφάνιση στο Καλλιμάρμαρο μέχρι τη λευκή δημιουργία της Καινούργιου | 5 ιδανικά φορέματα για πολιτικό γάμο

Οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz σού δίνουν έμπνευση για τον γάμο σου.

MissBloom TEAM
Δήμητρα Μέρμηγκα - Γιάννης Κούστας NDP Photo Agency

Η ιδέα ενός ανοιχτού γάμου με 250 καλεσμένους, μεγάλη δεξίωση και ένα νυφικό βασιλικών προδιαγραφών με πελώρια ουρά σου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα που καταλήγουν σε άγχος; Μήπως ένας πολιτικός γάμος μαζί με τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς στο δημαρχείο της περιοχής σου είναι για σένα ένα καλύτερο συμβατό σενάριο με τη δική σου πραγματικότητα; Οι 5 διάσημες κυρίες που ακολουθούν σου δίνουν έμπνευση για το φόρεμα- που δεν είναι απαραίτητο να είναι νυφικό - με το οποίο θα εντυπωσιάσεις την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου.

Παντρεύτηκε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός (pic)

1. Δήμητρα Μέρμηγκα

Η σύζυγος του 65χρονου εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, είχε εμφανιστεί στην επίδειξη μόδας του οίκου Dior που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο με ένα εντυπωσιακό outfit, το οποίο αποτελούνταν από μία μπλούζα με κεντήματα στο χρώμα της άμμου, μία πλισέ μάξι φούστα στην απόχρωση του σπασμένου λευκού και μία ξεχωριστή ζώνη που κολάκευε την καλλίγραμμη σιλουέτα της 29χρονης.

Από τη Δήμητρα Μέρμηγκα και την εμφάνιση στο Καλλιμάρμαρο μέχρι τη λευκή δημιουργία της Καινούργιου | 5 ιδανικά φορέματα για πολιτικό γάμο

2. Ανθή Σαλαγκούδη

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στον ημιτελικό του Survivor με ένα λευκό φόρεμα που ενδείκνυται απόλυτα για γάμο, αν τον έχεις φανταστεί λίγο πιο επίσημο.

Έλενα Κρεμλίδου - Ανθή Σαλαγκούδη

Όμως, η πρώην παίκτρια του Survivor καλύπτει και εκείνες τις νύφες που το μίνιμαλ είναι τρόπος ζωής, με το παρακάτω κομμάτι.

Loading...

3. Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια που πριν από λίγες ημέρες αποχαιρέτησε το κανάλι του OPEN, αποκτώντας νέο τηλεοπτικό σπίτι, σου δείχνει το ιδανικό φόρεμα αν λατρεύεις το bohemian στιλ.

Loading...

4. Φαίη Σκορδά

Το στιλ της οικοδέσποινας της εκπομπής "Πρωινό" εδώ και πολλά χρόνια αποπνέει αέρα ιταλικής κομψότητας και ακόμη μία εμφάνισή της το αποδεικνύει.

Loading...

5. Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πάντρεψε το παραδοσιακό με το σύγχρονο, προσθέτοντας στη νυφική σου εμφάνιση στοιχεία του παρελθόντος όπως η δαντέλα και τα κεντήματα μαζί με το trend της σεζόν που είναι οι cut out λεπτομέρειες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ