Follow us

Jane Fonda | "Κάποτε βιάστηκα από έναν ηθοποιό. Και ένας σκηνοθέτης ήθελε να δει πώς είμαι όταν έχω οργασμό"

Η Τζέιν Φόντα για τη δική της εμπειρία #metoo, τη γνωριμία της με τη Μονρόε και τους καθόλου θλιβερούς λόγους που σταμάτησε να αγοράζει ρούχα και να αναζητά ταίρι.

MissBloom TEAM
Jane Fonda Splash News/Ideal Image

Ηθοποιός, ίνδαλμα fitness, ακτιβίστρια για περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα. Η Τζέιν Φόντα στα 83 χρόνια της συνεχίζει να χειρίζεται τους πολλαπλούς της ρόλους με αντανακλαστικά και δεξιοτεχνία που θα ζήλευε και ένας ζογκλέρ. Την ενέργεια τη βρίσκει, αναμφίβολα, στα σταθερά πιστεύω της, αλλά και στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μην αναλώνεται σε ερωτικές σχέσεις. Μια νέα συνέντευξή της στους New York Times μάς φέρνει σε επαφή με τη φρεσκάδα, την οξυδέρκεια, την ανοιχτομυαλιά, την αιωνίως νεανική σκέψη της.

Για την απόφασή της να γίνει μια "ασημένια αλεπού"

"Άφησα τα μαλλιά μου γκρίζα την κατάλληλη στιγμή. Δεν ήξερα ότι έρχεται η COVID. Κουράστηκα από τα χημικά και το χρόνο και τα χρήματα για να διατηρήσω το συγκεκριμένο ξανθό – είπα, αρκετά! Μίλησα στους παραγωγούς της σειράς "Γκρέις και Φράνκι” [του τηλεοπτικού σίριαλ όπου πρωταγωνιστεί] και τους είπα ότι θέλω να γκριζάρω, πράγμα που σήμαινε ότι θα γκρίζαρε μαζί μου και η Γκρέις, και το δέχτηκαν πρόθυμα".

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ