Follow us

Σύλληψη Κώστα Δόξα | "Eπιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής στην ώρα του"

Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή μιλά πρώτη φορά για τη σύλληψή του.

Μαρία Δεληθανάση NDP

Σε σύλληψη του Κώστα Δόξα προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση. Μιλώντας στην εκπομπή "Το Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη για το περιστατικό, εκείνη εξήγησε ότι ο τραγουδιστής δεν καταβάλει στην ώρα του το ποσό της διατροφής, αλλά ούτε και ολόκληρο το ποσό.

Αρχικά είπε "Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση ήδη εδώ και κάποιο διάστημα σε σχέση με τη διατροφή, ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε στην ώρα του, ούτε ολόκληρο με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα".

Κώστας Δόξας | Οι πρώτες της Μαρίας Δεληθανάση μετά τη σύλληψή του: "Eπιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής στην ώρα του"

Ακολουθεί ο μεταξύ τους διάλογος όπως προβλήθηκε από το Πρωινό:

Μαίρη Αρώνη: "Είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά;

Μαρία Δεληθανάση: "Όχι. Έχει συμβεί κι άλλες φορές και μέσα στο καλοκαίρι αρκετές. Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις. Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας".

Μαίρη Αρώνη: "Είχες πει στην διαδικασία να επικοινωνήσεις μαζί του; Πήρες κάποια απάντηση;".

Μαρία Δεληθανάση: "Φυσικά, φυσικά. Η απάντηση είναι η γνωστή. Θεωρώ ότι είναι θέμα τακτικής ας πούμε το να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορώ να βγάλω κάποια συνεννόηση. Υπάρχει άρνηση και σα να μην υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά δηλαδή τις πραγματικές ανάγκες και τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, όταν μια μαμά μεγαλώνει μόνη το παιδί της".

Μαίρη Αρώνη: "Στο μεσοδιάστημα έχετε προσπαθήσει ώστε οι σχέσεις να είναι καλές; Υπάρχει διάθεση από τη μια πλευρά και από την άλλη;".

Μαρία Δεληθανάση: "Όχι, δεν υπάρχει διάθεση από καμία πλευρά. Είναι τόσα πολλά και τόσα χοντρά αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί που όπως σας είπα κι από την αρχή για να κάνω έτσι ένα κυκλικό σχήμα είναι καλό να προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη και να την εμπιστευόμαστε και να αξιοποιούμε τους νόμους που μας παρέχει. Πάντως με βάση το τελευταίο δικαστήριο το ποσό της διατροφής μειώθηκε.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του κορονοϊού και το επικείμενο κλείσιμο των μαγαζιών. Μάλιστα και ο ίδιος ο συνήγορός του, το κατέθεσε αυτό το πράγμα στο δικαστήριο, ότι πρόκειται τα μαγαζιά να κλείσουν, όπως και έγινε, οπότε με βάση τα επιχειρήματα της μίας και της άλλης πλευράς το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση η οποία όμως εξακολουθεί να μην τηρείται. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να σου δυσκολεύουν τη ζωή όσο είσαι μαζί τους κινούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και όταν δεν είσαι μαζί τους. Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς, αλλά δεν είναι".

Μαίρη Αρώνη: "Εσύ, όταν άκουσες ότι έγινε η σύλληψη του Κώστα Δόξα τι σκέφτηκες;"

Μαρία Δεληθανάση: "Σκέφτηκα ότι ίσως και να συμβεί, διότι είχα καταθέσει μήνυση. Έχει μια διάρκεια η σύλληψη όχι εικοσιτετράωρη, δηλαδή αν καταθέσεις μια μήνυση για τη συγκεκριμένη παράβαση μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να σε συλλάβουν. Οπότε, υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να συμβεί".

Μαίρη Αρώνη: "Επικοινώνησε εκείνος μαζί σου μετά;".

Μαρία Δεληθανάση: "Όχι, δεν επικοινώνησε μαζί μου. Δεν επικοινωνεί μαζί μου πέρα από τα τυπικά. Ό,τι αφορά σε συνεννόηση για το παιδί, για τις ώρες παραλαβής – παράδοσης και κάποια τέτοια ζητήματα".

Κώστας Δόξας | Οι πρώτες της Μαρίας Δεληθανάση μετά τη σύλληψή του: "Eπιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής στην ώρα του"

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ