Follow us

Ο αδερφός της Κατερίνας Γώγου εξομολογείται | "Μην ακούω βλακείες ότι αυτοκτόνησε. Δεν αυτοκτόνησε, έπαιζε με τη ζωή άρα και με τον θάνατο"

Οι άγνωστες πτυχές της "ασυμβίβαστης" προσωπικότητας της γνωστής ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Γώγου

Σε μια σπάνια, ιδιαίτερα εξομολογητική, συνέντευξη προχώρησε ο Κώστας Γώγος, αδερφός της γνωστής καλλιτέχνιδας, Κατερίνα Γώγου. Η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου και μετέπειτα ποιήτρια και σεναριογράφος, άφησε την τελευταία της πνοή στις 3 Οκτωβρίου του 1993 μέσα στο ασθενοφόρο που την μετέφερε σε κωματώδη κατάσταση, εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Ήταν μόλις 53 ετών και είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό για την συμβολή της στον κόσμο της τέχνης.

Ο αδερφός της, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Στούντιο 4" και την δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της "ασυμβίβαστης" προσωπικότητας της γνωστής ηθοποιού. "Δεν είμαι φαν της Κατερίνας και το κύριο που βιώνω είναι η απουσία της. Τώρα η ποίηση κτλ… Θα προτιμούσα να μην έχει γράψει ούτε έναν στίχο και να ήταν εδώ 80 χρονών και να τα λέγαμε και ας πήγαινε στο καλό η ποίησή της".

Συνέχισε την ανάγνωση στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ