Follow us

Πώς η Taylor Swift "έχτισε" αντοχή στον διάδρομο | Το απόλυτο hack!

Δοκίμασέ το και εσύ την επόμενη φορά που θα πας στο γυμναστήριο!

swift taylor swift

Έχεις μείνει ποτέ με κομμένη την ανάσα μετά από τραγούδι 20 λεπτών; Δεν χρειάζεται να είσαι καλλιτέχνης που περιοδεύει στον κόσμο για να γνωρίζεις την αντοχή που χρειάζεται για να τραγουδήσεις. Δες πώς γυμνάζεται μία από τις καλύτερες στον κλάδο για ένα άψογο setlist.

Η Taylor Swift είχε μια αρκετά καλή χρονιά. Εδώ και πολύ καιρό είναι γνωστή χάρη στη συνεισφορά της στη μουσική βιομηχανία και τη συναρπαστική προσωπική της ζωή, αλλά το 2023 το αστέρι αυτό έγινε σουπερνόβα. Η Swift ανακηρύχθηκε Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2023 από το περιοδικό Time. Πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό. Μάλιστα, ο αρχισυντάκτης του Time τονίζει ότι από το 1927 η εν λόγω διάκριση απονέμεται συχνά σε επικεφαλής κρατών ή τιτάνες της βιομηχανίας, όμως "η Τaylor Swift βρήκε τον τρόπο να υπερβεί τα σύνορα και να αποτελέσει μια πηγή φωτός".

Το Time υπογραμμίζει ότι η ερμηνεύτρια των επιτυχιών "Shake It Off" και "Cruel Summer", η οποία διαδέχεται τον πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy, είναι η "πρώτη προσωπικότητα του κόσμου των τεχνών που ονομάζεται Προσωπικότητα της Χρονιάς για την επιτυχία της ως καλλιτέχνιδα". Η τραγουδίστρια, την οποία λατρεύουν χιλιάδες θαυμαστές της, οι επονομαζόμενοι "Swifties", θεωρείται επιπλέον φεμινιστικό είδωλο, έναν χαρακτηρισμό που και η ίδια υιοθέτησε.

Παρακολουθώντας τη Swift να τραγουδά, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς ακριβώς επαναλαμβάνει αυτήν την υψηλή ενέργεια κάθε φορά. Αλλά τώρα, χάρη στη συνέντευξή της στο περιοδικό Time, αποκαλύφθηκαν τα μυστικά αντοχής και η προπόνηση της 33χρονης. Πίσω από όλα τα glitter και το glam, κρύβονται μήνες σκληροπυρηνικής προετοιμασίας και προπόνησης.

Η σκληροπυρηνική προπόνηση της Taylor Swift

Έξι μήνες πριν από την πρώτη της εμφάνιση τον Μάρτιο του 2023, η Swift ξεκίνησε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής που είχε σχεδιαστεί για να ενισχύσει την αντοχή και τη δύναμή της.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ