Τελειομανής, επίμονη, ασταμάτητη, η Κατερίνα Στικούδη κινείται ανάμεσα σε τηλεόραση, μουσική και υποκριτική, με ζογκλερική δεξιοτεχνία. Στο κορίτσι που δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις πολυσχιδείς επιλογές του, ο τίτλος "χαμαιλέων της ελληνικής showbiz” ανήκει επάξια.
Παρακάτω θα δεις όλες τις λήψεις του Κοσμά Κουμιανού από τη φωτογράφιση της Κατερίνας που ανέδειξε με τον πιο hype τρόπο τα αθλητικά σύνολα της admiral και ακόμα, θα διαβάσεις αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε στη διευθύντρια του SHAPE, Αλεξάνδρα Παπαδάκη.

ΜΠΟΥΣΤΟ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΣΟΡΤΣ, ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ SNEAKERS, OΛΑ ADMIRAL. ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ.
Παρουσιάζεις την εκπομπή fΖΗΝ στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ και δείχνεις ότι είσαι πολύ στο στοιχείο σου, συμμετέχεις και το απολαμβάνεις. Κάνω λάθος;
Το project fΖΗΝ είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ως παιδί που πέρασε από τον πρωταθλητισμό, ήθελα από πάντα να επικοινωνήσω σε όλο τον κόσμο τα οφέλη του πρωταθλητισμού. Στόχος της εκπομπής είναι να εμπνεύσει, να παροτρύνει, και όχι να κρίνει και να αγχώσει τον κόσμο για το τι είναι σωστό ή λάθος και το τι πρέπει να κάνει ο καθένας.
Ποια στοιχεία του χαρακτήρα σου θεωρείς ότι ανέδειξε η ενασχόλησή σου με τον πρωταθλητισμό;
Τα οφέλη του αθλητισμού είναι πάρα πολλά, όποια κι αν είναι η ηλικία ή η μορφή της άσκησης. Μέσα από το κολύμπι και τις αποστάσεις (έκανα 400μ και 800μ) έμαθα να αντέχω τις δυσκολίες, την κούραση, να μην το βάζω κάτω, και να μην σταματάω να κυνηγάω τα όνειρά μου.
Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr