Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Σούπερ νεανική σε fashion show- Πώς συνδύασε το τζιν παντελόνι της

Casual και chic η παρουσιάστρια του Alpha

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμοιαζε με μικρό κορίτσι στη νέα της εμφάνιση στπο οpening των νέων γραφείων της fashion company "BESTSELLER'' στην Κηφισιά. Η οικοδέσποινα του "Happy Day" παρακολούθησε το εντυπωσιακό Fashion Show με τίτλο: "A new day on sustainability”, παρουσιάζοντας τις νέες spring/summer collections των brands της Jack & Jones, Οnly, Vero Moda, Selected, Only & Sons, Name it και JJXX. Στη συνέχεια διασκέδασε στο after party με τις πιο ξεσηκωτικές μουσικές επιλογές της international Dj Xenia Ghali.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εκδήλωση επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι - high west- που αγκάλιαζε το σώμα της, ένα τοπ στο χρώμα της άμμου με έντονους ώμους και λευκά πέδιλα. Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους και δροσερό και τα μαλλιά της ίσια κάτω. κ

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Σούπερ νεανική σε fashion show- Πώς συνδύασε το τζιν παντελόνι της
Κατερίνα Δόγκα(Marketing & Communications Coordinator), Κατερίνα Καρατζά(Marketing & Visual Merchandising Manager), Θοδωρής Σταθόπουλος(Country Manager Ελλάδος), Σταματίνα Τσιμτσιλή-Σοφία Παναγιωτίδου (Partner & COO "We Are Brave”)
ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ
Σταματίνα Τσιμτσιλή και Χάρης Σιανίδης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ